Recenzia ta poate fi câștigătoare!

Recenzia ta poate fi câștigătoare!

 

Poţi câștiga o staţie de călcat cu abur Renew 800 dacă înregistrezi produsul tău Electrolux pe site și ne spui părerea ta despre el!

Află mai jos mecanismul promoţiei și cum poţi intra automat în tragerea la sorţi lunară pentru o staţie de călcat cu abur Renew 800.

Mecanismul promoţiei

 • 1
  Pasul 1

  Perioadă campanie: 1.10 - 31.12.2021

  Înregistrează în perioada campaniei produsul Electrolux pe care-l deţii și bifează acordul de marketingul pentru a primi email-ul de informare privind aceasta campanie.

   

  Dacă produsul înregistrat nu mai este disponibil pe site-ul Electrolux, înregistrarea nu va fi luată în considerare în scopul acestei campanii. 

 • 2
  Pasul 2

  În 15 zile de la înregistrare vei primi un e-mail de informare privind această campanie. Scrie o recenzie pe site-ul Electrolux, în urma accesării link-ului primit în acest e-mail. 

   

  Recenziile scrise prin altă modalitate decât prin accesarea acestui link sau cele scrise pe alte site-uri decât www.electrolux.ro nu vor fi luate în considerare pentru tragerea la sorţi lunară.

 • 3
  Pasul 3

  După scrierea recenziei pe site-ul Electrolux, vei primi un e-mail prin care trebuie să confirmi că tu ai scris recenzia respectivă. Te rugăm să apeși butonul de confirmare din acest e-mail.

   

  Recenziile care nu sunt astfel confirmate nu vor fi luate în considerare pentru tragerea la sorţi lunară.

 • Octombrie

  Tragere la sorţi: 15.11.2021.

  Câștigător luna octombrie

  Farczádi Melinda

 • Noiembrie

  Tragere la sorţi: 15.12.2021

  Câștigător luna noiembrie

  Andreea Brad

  Participantul desemnat câștigător a fost contactat la adresa de e-mail furnizată la înscriere, însă nu a oferit datele de livrare în termenul din regulament. Astfel, premiul rămâne în proprietatea organizatorului.

 • Decembrie

  Tragere la sorţi: 14.01.2022
  Câștigător luna decembrie

  Bianca Hozu

  Participantul desemnat câștigător a fost contactat la adresa de e-mail furnizată la înscriere, însă nu a oferit datele de livrare în termenul din regulament. Astfel, premiul rămâne în proprietatea organizatorului.

Staţia de călcat cu abur Renew 800 E8ST1-6DBM

Presiunea de 7,2 bar și jetul de aburi cu un debit de 430 g/min asigură o călcare rapidă, cu rezultate excelente. Cu ajutorul tehnologiei patentate PrecisionCare™ și a programelor personalizate pentru bumbac, așternuturi și haine de exterior, poţi fi sigur(ă) că temperatura este adecvată fiecărui tip de ţesătură. Atunci când temperatura exactă este atinsă, lumina de ghidare se aprinde, pentru a nu rata vreo cută. Talpa rezistentă la zgârieturi RESILIUM™ Ski 264 distribuie uniform aburul în toate direcţiile, iar sistemul de eliminare a depunerilor de calcar asigură rezultate mai bune la câlcat pentru o perioadă mai lungă de timp.