Conectivitate

Conectivitate

Bine ai venit în casa intuitivă Electrolux

Cu gama de aparate conectate, Electrolux se concentrează pe crearea de experienţe unice pentru consumatori, fie că este vorba de reţete delicioase și îndrumări pentru a duce gătitul la următorul nivel sau de sfaturi pentru o îngrijire personalizată a hainelelor, cu scopul menţinerii lor pentru cât mai mult timp.

Bucătărie

Bucură-te de mâncare mai delicioasă și mai sănatoasă profitând la maximum de aparatele tale electrocasnice prin intermediul aplicației MyElectrolux.

Descarcă pe App Store

Descarcă pe Google Play

Îngrijirea hainelor

Cu aplicaţia MyElectrolux Care poţi controla de la distanţă aparatele de spălat rufe de pe smartphone. Utilizează funcţia Care Advisor pentru a obţine îndrumări de specialitate despre cum să îţi îngrijești cel mai bine hainele.

Descarcă pe App Store

Descarcă pe Google Play

Confortul casei

Acum te poţi bucura de un mediu mai curat datorită purificatoarelor de aer, aparatelor de aer condiţionat și aspiratoarele Electrolux.

Fă un pas înainte și controlează purificatorul folosind vocea ta, cu funcţia Ask Google, pentru sistemul de operare Android. Relaxează-te în timp ce produsele Electrolux au grijă de casa ta.

Google și Google Play sunt mărci comerciale ale Google LLC.


Descarcă pe App Store

Descarcă pe Google Play