Alături de Electrolux de mai mulţi ani, Chef Liviu Lambrino este un profesionist de excepţie, creativ și expert în tehnologiile inovatoare ale produselor Electrolux.

Descoperă 3 deserturi delicioase pe bază de ouă

Ouăle sunt considerate un aliment complet. Ele au devenit un standard care măsoară conţinutul de proteine al tuturor celorlalte alimente. În episodul de astăzi vom învăţa cum se gătesc corect ouăle, respectiv preparate dulci.

Urmărește reţeta video

Secretele unei fripturi perfecte de vită

În primul episod din seria de tutoriale For Better Cooking, Chef Liviu Lambrino ne împărtașește câteva tehnici simple, preluate din bucătăriile profesioniste, pentru prepararea corectă a cărnii de vită. Află care sunt secretele unei fripturi perfecte și cum poţi găti friptura de vită astfel încât să fie gustoasă și suculentă.

Urmărește video pentru a descoperi preparatele lui Chef Liviu Lambrino:

  • File Black Angus (origine Franţa, nematurată) / Friptură aromatizată cu cimbru și usturoi & Piure de ţelină & Conopidă caramelizată cu lămâie și sare & Reducţie de vin cu rozmarin si miere
  • Vrabioară aromatizată cu rozmarin și rom & Legume (morcovi + zucchini) caramelizate și murate rapid cu microbusuioc pe deasupra & Reducţie de vin cu rozmarin
  • Tbone steak aromatizat cu salvie și usturoi & Reducţie de vin cu rozmarin & King oister mushroom sote cu lămâie și usturoi.
Urmărește reţeta video