.

.

Electrolux si Ariel, pentru 100 de spalari!

Cumpara in perioada 4 mai - 31 iulie 2020 orice masina de spalat rufe, masina de spalat rufe cu uscator sau un uscator marca Electrolux aflat in promotie, inregistreaza produsul aici pana pe 10 august 2020 si primesti cadou detergent Ariel si balsam Lenor pentru 100 de spalari!*

*100 de spalari pe baza dozarii recomandate pentru conditii normale de spalare 

Aceasta promotie s-a incheiat in data de 31.07.2020

Daca ai achizitionat un produs din promotie in perioada 04.05 - 31.07.2020, il mai poti inregistra pana pe 10 august 2020.

Detalii campanie

 • Perioada promotiei

  4 mai - 31 iulie 2020

  Orice achizitie efectuata inainte de 4 mai 2020 sau dupa 31 iulie 2020 nu va fi luata in considerare. 

 • Inregistrare online

  Data limita: 10 august 2020

  Pentru a inregistra produsul online, trebuie sa incarci o copie a facturii/bonului fiscal care dovedeste achizitia produsului in perioada campaniei, impreuna cu fotografia placutei de identificare a produsului. 

 • Produse participante

  Doar produsele participante in promotie sunt eligibile sa primeasca detergent Ariel si balsam Lenor, conform regulamentului.

Ingrijire exceptionala, pentru toate tipurile de tesaturi

Hainele ingrijite corect arata bine mult mai mult timp. Masinile de spalat rufe si uscatoarele Electrolux din gama PerfectCare nu doar curata haine, ci te ajuta sa iti mentii stilul si sa te bucuri de garderoba ta cu fiecare schimbare de sezon sau cu fiecare eveniment important din viata ta: culorile nu se estompeaza, tesaturile raman placute la atingere si cu mai putine cute, iar hainele nu sunt niciodata spalate in exces. Nu iti schimba stilul, ci modul de ingrijire a hainelor.  

Niciodata prea mult sau prea putin cu AutoDose

Functia inteligenta AutoDose dozeaza cantitatea potrivita de detergent si balsam, in 30 de secunde de la inceperea ciclului de spalare. Masina de spalat cu SensiCare cantareste hainele in tambur si seteaza cantitatea optima de detergent pentru pana la 20 de cicluri de spalare. Nu este doar practic, eficient energetic si ușor de folosit, ci garanteaza si o spalare mai eficienta pentru ca hainele tale sa fie ca noi, mai mult timp.

O singura masina pentru o ingrijire completa

Sistemul DelicateCare, alaturi de pompa de caldura incorporata si miscarile tamburului adaptate fiecarui tip de articol de imbracaminte (cum ar fi cele din lana si matase), usuca delicat hainele tale la temperaturi mai joase, adaptate fiecarui ciclu. Acest lucru inseamna ca poti spala si usca linistit hainele de exterior, inclusiv gecile de fas, pastrandu-le impermeabilitatea si protectia termica. Chiar si hainele tale de matase vor fi gata de purtare.

Perechea potrivita

Uscatoarele PerfectCare nu doar usuca rufele mai repede decat uscarea naturala. Tehnologia 3DSense foloseste senzori pentru a scana adanc in tesaturi si regleaza automat setarile pentru rezultate uniforme. Iar tehnologia SensiCare optimizeaza durata ciclului si consumul de apa si energie, in functie de greutatea incarcaturii. De la matase la lana si chiar geci cu puf, hainele arata ca noi si sunt placute la atingere. 

Siguranta are intaietate

A nu se lasa la indemana copiilor.

A se evita contactul cu ochii. In cazul contactului cu ochii, spalati imediat cu multa apa timp de cateva minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Consultati medicul.

10 ani garantie pentru Motorul Inverter

Daca masina de spalat rufe sau uscatorul Electrolux achizitionat este prevazut cu un motor inverter, poti beneficia de 10 ani garantie pentru acesta. Afla ce trebuie sa faci pentru a obtine extragarantia la linkul de mai jos.