.

.

Stilul tau, ingrijit la superlativ!

Spala cu incredere orice articol de imbracaminte cu Electrolux si Ariel. Cumpara orice masina de spalat rufe Electrolux in perioada 15 noiembrie 2018 - 15 februarie 2019, inregistreaza produsul pana pe 28 februarie 2019 si primesti cadou detergent Ariel si balsam Lenor pentru pana la 100 de spalari! Detalii in regulament. 

Aceasta promotie s-a incheiat pe 15.02.2019

Mai poti inregistra online produsele achizitionate in perioada promotiei pana la data de 28 februarie 2019 inclusiv.

Detalii campanie

 • Perioada promotiei

  15 noiembrie 2018 - 15 februarie 2019

  Orice achizitie efectuata inainte de 15 noiembrie 2018 sau dupa 15 februarie 2019 nu va fi luata in considerare. 

 • Inregistrare online

  Data limita: 28 februarie 2019

  Inregistreaza produsul online, incarca o copie a facturii sau a bonului fiscal, iar in termen de  20 de zile lucratoare iti vom trimite cadoul.

 • Magazine partenere

  Lista de magazine partenere

  Doar produsele achizitionate din magazinele participante la promotie sunt eligibile sa primeasca beneficiul din promotie.

Colectia Perfect Care

Hainele ingrijite cum se cuvine arata bine mult mai mult timp. Masinile de spalat rufe Electrolux nu doar curata haine, ci te ajuta sa iti pastrezi stilul si sa te bucuri de garderoba ta cu fiecare schimbare de sezon sau cu fiecare eveniment important din viata ta: culorile nu se estompeaza, tesaturile raman moi si cu mai putine cute, iar hainele nu sunt niciodata spalate in exces. Nu iti schimba stilul, ci modul de ingrijire a hainelor.  

Grija la superlativ

Masinile de spalat rufe Electrolux sunt concepute sa ajusteze automat cantitatea de apa, energie si timp, in functie de greutatea si tipul hainelor din incarcatura. In acest mod, ciclul de spalare va fi intotdeauna potrivit, iar pre-amestecarea cu apa atat a detergentului, cat si a balsamului inainte sa fie folosite asigura o curatare impecabila, chiar si la o temperatura mai joasa. 

Economie de spatiu

Poti beneficia de cea mai buna ingrijire a hainelor tale, chiar si in cel mai mic apartament. Cu masina de spalat rufe cu uscator Electrolux DualCare, poti spala si usca pana la 6 kg de rufe deodata. Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi programul dorit si sa apesi un buton - masina de spalat cu uscator va sti exact ce are de facut. Niciodata nu vei mai spala sau usca prea intens, iar hainele tale vor ramane ca noi pentru mai mult timp - chiar si cele din lana sau matase.