PROMOŢIE

PROMOŢIE

Cumpără în perioada 23 octombrie 2020 - 15 decembrie 2020 un aspirator vertical Electrolux aflat în promoţie, urmează instrucţiunile de mai jos pentru a te înregistra în promoţie și poţi câştiga, prin tragere la sorţi, una dintre cele 5 cafetiere Electrolux EKF7700.

 

Anunţ câștigători

În urma tragerii la sorţi din data de 17.12.2020, cei cinci câștigători au fost validaţi, iar cafetierele EKF7700 au fost trimise la adresele furnizate de aceștia. Felicitări!

Petrov Cristina
Plotogea Catalin
Tinjala Camelia
Olteanu Claudia
Anghel George

Detalii promoţie

 • Perioada promoţiei

  23 octombrie - 15 decembrie 2020

  Orice achiziţie efectuată înainte de 23 octombrie 2020 sau după 15 decembrie 2020 nu va fi luată în considerare. 

 • Înregistrare în promoţie

  Trimite un mesaj SMS la numărul 1831* cu textul „ELX” sau „elx” sau „Elx”, însoţit de numărul corect și complet al facturii fiscale sau bonului fiscal în baza căreia/căruia ai achiziţionat aspiratorul.

  *număr cu tarif normal, valabil în reţelele de telefonie mobilă Vodafone, Orange, Digi și Telekom.

 • Listă produse

  Verifică mai jos lista de produse participante în promoţie.

Relaxează-te cu o ceaşcă de cafea

Bucură-te de mai mult timp liber savurând o cafea preparată la cafetiera Electrolux EKF7700. Selectează tăria cafelei în funcţie de preferinţe, iar pentru un început de zi reușit, programează timer-ul de cu seară pentru cafea gata preparată în dimineaţa următoare. Poţi prepara până la 10 ceşti de cafea deodată, iar curăţarea este mult mai uşoară datorită filtrului detaşabil.

Produse participante în promoţie

Aspiratoare Pure Q9

Aspiratoare PureF9

Aspiratoare Ergorapido