Mediu curat la tine acasă

Pentru o curăţenie cu adevărat eficientă a locuinţei tale, trebuie să ai grijă și de instrumentele pe care le folosești. Aspiratorul tău performant îţi va fi alături mulţi ani dacă îl menţii în stare optimă, curăţând regulat filtrele lavabile și înlocuindu-le atunci când este cazul.

 

Cumpără în perioada 1 - 30 aprilie 2021 orice aspirator cu fir (cu sau fără sac) marca Electrolux aflat în promoţie, înregistrează produsul la linkul de mai jos până în data de 10 mai 2021 și primești garantat cadou un filtru*!

 

*filtrul diferă în funcţie de aspiratorul achiziţionat

Aspiratoare din promoţie

Această promoţie s-a încheiat pe 30.04.2021

Mai poţi înregistra produsele achiziţionate în perioada promoţiei până pe 10 mai inclusiv.

Detalii promoţie

 • Perioada promoţiei

  1 - 30 aprilie 2021

  Orice achiziţie efectuată înainte de 1 aprilie 2021 sau după 30 aprilie 2021 nu va fi luată în considerare. 

 • Înregistrare online

  Data limită: 10 mai 2021

  Pentru a înregistra produsul online, trebuie să încarci o copie a facturii/bonului fiscal care dovedește achiziţia produsului în perioada campaniei. 

 • Produse participante

  Doar produsele participante în promoţie sunt eligibile să primească filtrul cadou, conform regulamentului.

ATENŢIE!

Pentru înregistrare NU se acceptă bonuri primite de la curieri sau AWB-uri. Este necesar să atașezi factura fiscală sau bonul fiscal, eliberate de vânzător.

Filtre cadou

Cel mai silenţios aspirator cu sac din piaţă

Combinaţia inovatoare dintre motor, sistemul etanș și designul periei face ca aspiratorul Pure D8.2 să fie cel mai silenţios aspirator cu sac, atât pe suprafeţe dure, cât și pe covor. În urma testelor institutului SLG din Germania cu privire la calitatea sunetului produs, Pure D8.2 a primit calificativul A - Excelent pe suprafeţele dure și pe covor.

Descoperă performanţa redefinită a aspiratoarelor Pure D8.2 și designul excepţional premiat atât cu iF Design Award, cât și cu Red Dot Award în 2020.

Cel mai de încredere brand

Electrolux a fost ales cel mai de încredere brand din Romania în categoria Aspiratoare de uz casnic în 2020, conform studiului independent Consumer Choice Award.

Consumer Choice Award măsoară nivelul de satisfacţie și acceptabilitate pe care brandurile din diverse domenii de activitate îl au în rândul consumatorilor. Conform clasamentului întocmit de Consumer Choice, Electrolux a ocupat prima poziţie în România în categoria aspiratoarelor de uz casnic, cu un scor global de 7,89.