.

Biscuiti cu ciocolata

Iti propunem o reteta clasica si ideala pentru micul dejun sau pe post de gustare. Incearca-i cu lapte cald, abia scosi din cuptor!

Ingrediente

Pentru biscuiti

100 g zahar
60 g zahar din melasa
150 g faina
5 g praf de copt
100 g ciocolata neagra
50 g alune de padure
1 ou
90 g unt topit

 

1. Pune in bolul robotului AssistentPro faina, cele doua tipuri de zahar, praful de copt, alunele de padure maruntite si ciocolata rupta in bucatele. Toarna deasupra untul topit si oul batut. Amesteca toate ingredientele folosind carligul special pentru aluaturi.

 

2. Intinde o foaie de hartie de copt intr-o tava intinsa. Modeleaza bile de marime medie din aluat si asaza-le in tava lasand suficient spatiu intre ele. In timpul coacerii ele se vor intinde si vor lua forma unor biscuiti.

 

3. Introdu tava in cuptorul incins la 180 de grade pe functia de incalzire sus/jos si lasa biscutii la copt in jur de 12 minute. Dupa ce scoti tava din cuptor, asteapta sa se raceasca putin, apoi ia-i cu grija din tava. Savureaza-i dupa ce s-au racit complet, langa o cana de ceai, cafea sau lapte fierbinte. Pofta buna!


biscuiti cu ciocolata si alune de padure

Produse recomandate