Cotlet de porc gătit Sous Vide cu mazăre, conopidă și usturoi

Astăzi descoperim cum se gătește corect un cotlet la cuptor cu legume, folosind tehnica Sous Vide.

"Mulţi spun că mazărea, fasolea și conopida nu au un gust bun împreună. Mie îmi place să gătesc soté, ca de bistro, să rămână legumele un pic mai verzi, să fie mai tari, să poţi să le mesteci. Secretul este să folosim mult un și mult usturoi. Când călim legumele nu punem apă, pentru ca avem apa din legumele congelate. Prefer să folosesc mazărea și fasolea congelate pentru că sunt mereu la fel de fresh, în detrimentul celor de la borcan care sunt de obicei deja prea gătite."

Vezi mai multe detalii în reţeta video.

 

Poftă bună!

Produse recomandate de Chef Florin:

Chef Florin powered by Electrolux

Descoperă produsele Electrolux recomandate de Chef Florin Dumitrescu și rețetele video special create în seria Chef Florin powered by Electrolux. 

Află mai mult