Unul dintre cei mai iubiţi chefi din România, Chef Florin Dumitrescu s-a alăturat Electrolux pentru a demonstra cât de ușor se pot găti acasă preparate ca la restaurant. Într-o serie de reţete video, Chef Florin va împărtăși trucuri și sfaturi pentru a obţine cele mai bune rezultate în bucătărie. Descoperă mai jos tehnologiile din spatele echipamentelor de bucătărie Electrolux și reţetele pe care le poţi încerca și tu.

Cuptorul cu abur SteamPro® 900

Gătește cu abur pentru preparate mai suculente și arome mai intense

Folosind funcţia de Gătire SousVide a cuptorului Electrolux SteamPro® 900 vei putea servi prietenilor și familiei tale preparate ca la restaurant. Temperatura joasă gătește încet alimentele, rezultând preparate suculente și cu arome intense. Bucură-te de rezultate constante, de fiecare dată.

Cuptor cu abur SteamPro® 900 EOA9S31CX

 • Gătire SousVide
 • Steamify® - ajutorul tău în gătirea cu abur
 • Cameră CookView® - stă cu ochii pe mâncarea ta
 • Connected Cooking - controlează cuptorul de la distanţă
 • Senzor gătire - gătire asistată

Bulgărași gătiţi perfect

Prepară bulgărașii de albuș pentru laptele de păsare (sau îles flottantes) folosind funcţia de gătire 100% abur, la temperatura de 90°C. În doar 3 minute, bulgărașii se fierb exact cât trebuie, fără apă clocotită în tavă sau în cratiță pe plită. Pentru o versiune mai „light” a acestui desert al copilăriei, înlocuiește crema de vanilie obișnuită cu cremă zabaione, mai ușoară și pufoasă. 

Vezi reţeta completă

Osso buco la tine acasă

Secretul unui osso buco reușit constă în durata lungă și temperatura scăzută de gătire. Folosind funcţia de gătire SousVide a cuptorului Electrolux SteamPro® 900 poţi găti ca la carte acest preparat special, de fiecare dată având același rezultat gustos și apetisant.

Vezi reţeta completă

„Roast beef-ul poate fi considerat și mezel; dacă-l gătiţi și-l depozitaţi corect puteţi să-l folosiţi mai mult timp” - Chef Florin

 

Un preparat gustos și hrănitor, friptura de vită cu piure cremos de cartofi reprezintă un adevărat răsfăţ pentru simţuri. Chef Florin îţi demonstrează cât de ușor este să prepari această friptură cu ajutorul senzorului de gătire al cuptorului Electrolux. Acesta măsoară temperatura din interiorul preparatului și întrerupe procesul de gătire atunci când temperatura setată este atinsă. Încearcă și tu reţeta urmărind clipul video și instrucţiunile din pagina reţetei.   

Vezi reţeta completă

Reţetele lui Chef Florin

 • Steak de vită pe placa de sare de Himalaya și cartofi prăjiţi la AirFryer

  Chef Florin îţi prezintă cum poţi găti un steak de vită fraged și gustos pe placa de sare de Himalaya de la Electrolux. Încearcă reţeta de antricot de vită împreună cu cartofi prăjiţi la AirFryer urmărind clipul video împreună cu instrucţiunile din pagina reţetei.

  Următorul

 • Fructe de mare la Wok

  Chef Florin îţi arată cât de ușoară şi rapidă este reţeta de fructe de mare la Wok - savurează acest stir-fry alături de tăieţeii asiatici preferaţi (noodles) sau ca atare. Încearcă reţeta de fructe de mare la Wok urmărind clipul video împreună cu instrucţiunile din pagina reţetei.

  Următorul

 • Supă cremă de conopidă caramelizată cu file de doradă

  Chef Florin îţi prezintă cum poţi prepara o supă cremă delicioasă de conopidă caramelizată cu vin alb și plante aromatice, servită împreună cu file de doradă și icre de somon. Încearcă reţeta de supă cremă de conopidă cu file de doradă urmărind clipul video împreună cu instrucţiunile din pagina reţetei.

  Următorul

 • Lapte de pasăre 2.0 de Chef Florin

  Înlocuiește crema clasică de vanilie cu o cremă zabaione pentru o versiune îmbunătăţită a acestui desert al copilăriei. În plus, Chef Florin îţi arată cum poţi prepara bulgărașii în mod sigur și ușor, folosind cuptorul cu abur Electrolux SteamPro. Încearcă reţeta urmărind clipul video împreună cu instrucţiunile din pagina reţetei

  Următorul

 • Altfel de plăcintă de berbecuţ

  Chef Florin îţi arată cum să prepari un altfel de plăcintă de berbecuţ, coaptă pe vatră în aluat de pită - chiar la tine acasă. Urmărește clipul video împreună cu instrucţiunile din pagina reţetei și experimentează cu diverse condimente și topping-uri.

  Următorul

 • Paste de casă umplute cu scoici și creveţi

  Chef Florin îţi arată cât de ușor este să prepari paste de casă cu ajutorul robotului de bucătărie Electrolux Kitchen Assistent. Încearcă reţeta de paste umplute cu scoici și creveţi urmărind clipul video împreună cu instrucţiunile din pagina reţetei.

  Următorul

 • Somon unilateral cu broccoli la grătar și cartof dulce fondant

  Chef Florin îţi prezintă cum poţi găti la grătar pe plita cu inducţie cu funcţie Bridge (Punte). Încearcă reţeta de somon unilateral cu broccoli la grătar și cartof dulce fondant urmărind clipul video împreună cu instrucţiunile din pagina reţetei.

  Următorul

 • Roast beef clasic cu sos de ciuperci

  Chef Florin îţi prezintă cum poţi găti un roast beef clasic chiar la tine acasă folosind senzorul de gătire al cuptorului Electrolux SteamPro® 900. Încearcă reţeta urmărind clipul video împreună cu instrucţiunile din pagina reţetei.

  Următorul

 • Un alt fel de tort Sacher de Chef Florin

  Pentru un alt fel de Crăciun, servește familiei un alt fel de tort Sacher. Versiunea lui Chef Florin conţine cremă de mascarpone și scorţișoară și nucșoară în blat, arome specifice Crăciunului. Încearcă reţeta urmărind clipul video împreună cu instrucţiunile din pagina reţetei

  Următorul

 • Osso bucco gătit SousVide

  Chef Florin îţi prezintă cum poţi găti fără greș osso buco chiar la tine acasă folosind aparatul de vidat PRO 900 și cuptorul SteamPro® 900. Încearcă reţeta urmărind clipul video împreună cu instrucţiunile din pagina reţetei.

  Următorul

 • Piept de raţă SousVide cu piure de varză roșie și reducţie de Porto

  Ieși din monotonie cu un piure de varză roșie lângă piept de raţă fraged și delicios. Chef Florin îţi prezintă cum poţi găti SousVide pe plita Electrolux SensePro® 900. Încearcă reţeta urmărind clipul video împreună cu instrucţiunile din pagina reţetei.

  Următorul

Produse recomandate de Chef Florin:

4,8

4,8 (13 Recenzii)

4,8

4,8 (33 Recenzii)

4,6

4,6 (38 Recenzii)

Plita cu inducţie SensePro® 900

Gătește SousVide pe plită

Senzorul wireless al plitei SensePro® 900 măsoară temperatura din interiorul preparatelor și o transmite plitei, pentru ca tu să fierbi rapid sau lent, să prăjești sau chiar să gătești SousVide cu precizie. Indiferent de modul în care vrei să gătești, senzorul și instrucţiunile pas cu pas îţi vor da încrederea să încerci orice reţetă, oricât de dificilă ar părea. 

Plita SensePro® 900 EIS6448

Plita SensePro® 900 EIS6448

 • Temperatura este controlată și menţinută cu precizie - poţi găti SousVide pe plită
 • Urmărește instrucţiunile pas cu pas pentru o varietate de preparate
 • Afișaj tactil intuitiv
 • Fiecare zonă de gătit este prevăzută cu timer
 • Funcţia Hob2Hood controlează automat hota
 • Combină două zone de gătit într-o suprafaţă mare - ideală pentru Plancha Grill sau placa de sare Himalaya

E același fenomen pe care l-am intâlnit și la peștele în sare [...] ingredientul și-a tras sare cât are nevoie” - Chef Florin despre gătirea pe placa de sare de Himalaya de la Electrolux

O modalitate sănătoasă de a găti preparatele, placa de sare de Himalaya poate suporta atât temperaturi ridicate, cât și reduse. Folosește-o pe plită sau grătar, în cuptor sau ca platou răcit pentru servire. Indiferent dacă păstrezi la rece, gătești sau servești la masă, placa de sare va transforma masa într-o experienţă culinară aparte.

Steak-ul gătit de Chef Florin a avut nevoie de o cantitate minimă de unt, iar cartofii prăjiţi la AirFryer-ul de la Electrolux compun o cină minunată și mult mai sănătoasă.

Vezi reţeta Steak de vită cu cartofi prăjiţi

„Mi se pare foarte tare și foarte futurist suportul ăsta de Wok pentru inducţie și faptul că-mi permite să încing tigaia până sus” - Chef Florin despre setul Infinite Wok

Credeai că nu poţi găti stir-fry-uri asiatice la Wok pe o plită cu inducţie? Setul Infinite Wok, compus dintr-o tigaie Wok și un suport special pentru plitele cu inducţie, este soluţia propusă de Electrolux pentru cei pasionaţi de preparatele asiatice.

Vezi reţeta Fructe de mare la Wok

„Acest senzor mic înlocuiește un aparat de sine stătător, care se numește SousVide” - Chef Florin

 

Ieși din monotonie cu un piure de varză roșie lângă piept de raţă fraged și delicios. Chef Florin îţi prezintă cum poţi găti SousVide pe plita Electrolux SensePro® 900 folosind senzorul de gătire wireless, care monitorizează temperatura apei. Urmărește clipul video şi încearcă și tu reţeta.

Vezi reţeta completă

„în felul acesta apa [...] nu depășește 53 de grade” - Chef Florin despre folosirea senzorului plitei SensePro® pentru baine-marie

 

Una dintre cele mai faimoase specialităţi culinare vieneze, tortul Sacher original se prepară urmând cu stricteţe reţeta. Combinaţia dintre blatul umed (precum este cel de negresă), gemul de caise și ganajul intens de ciocolată produce o experienţă inedită și distinctă. Topește fără nicio grijă ciocolata la baine-marie folosind senzorul plitei SensePro® 900, care asigură menţinerea constantă a temperaturii apei.

Vezi reţeta completă

„Există posibilitatea pe această plită să legăm două ochiuri între ele [pentru a avea] aceeași temperatură” - Chef Florin despre funcţia Bridge a plitei cu inducţie Electrolux

 

Plita cu inducţie de la Electrolux prevăzută cu funcţia Bridge (Punte) poate uni două zone de gătit pentru a forma una singură, ideală pentru grătarul Plancha, placa de sare de Himalaya sau orice alt vas mare de gătit. Încearcă și tu reţeta de somon unilateral cu broccoli la grătar și cartof dulce fondant urmărind clipul video și instrucţiunile din pagina reţetei.   

Vezi reţeta completă

Reţetele lui Chef Florin

 • Steak de vită pe placa de sare de Himalaya și cartofi prăjiţi la AirFryer

  Chef Florin îţi prezintă cum poţi găti un steak de vită fraged și gustos pe placa de sare de Himalaya de la Electrolux. Încearcă reţeta de antricot de vită împreună cu cartofi prăjiţi la AirFryer urmărind clipul video împreună cu instrucţiunile din pagina reţetei.

  Următorul

 • Fructe de mare la Wok

  Chef Florin îţi arată cât de ușoară şi rapidă este reţeta de fructe de mare la Wok - savurează acest stir-fry alături de tăieţeii asiatici preferaţi (noodles) sau ca atare. Încearcă reţeta de fructe de mare la Wok urmărind clipul video împreună cu instrucţiunile din pagina reţetei.

  Următorul

 • Supă cremă de conopidă caramelizată cu file de doradă

  Chef Florin îţi prezintă cum poţi prepara o supă cremă delicioasă de conopidă caramelizată cu vin alb și plante aromatice, servită împreună cu file de doradă și icre de somon. Încearcă reţeta de supă cremă de conopidă cu file de doradă urmărind clipul video împreună cu instrucţiunile din pagina reţetei.

  Următorul

 • Lapte de pasăre 2.0 de Chef Florin

  Înlocuiește crema clasică de vanilie cu o cremă zabaione pentru o versiune îmbunătăţită a acestui desert al copilăriei. În plus, Chef Florin îţi arată cum poţi prepara bulgărașii în mod sigur și ușor, folosind cuptorul cu abur Electrolux SteamPro. Încearcă reţeta urmărind clipul video împreună cu instrucţiunile din pagina reţetei

  Următorul

 • Altfel de plăcintă de berbecuţ

  Chef Florin îţi arată cum să prepari un altfel de plăcintă de berbecuţ, coaptă pe vatră în aluat de pită - chiar la tine acasă. Urmărește clipul video împreună cu instrucţiunile din pagina reţetei și experimentează cu diverse condimente și topping-uri.

  Următorul

 • Paste de casă umplute cu scoici și creveţi

  Chef Florin îţi arată cât de ușor este să prepari paste de casă cu ajutorul robotului de bucătărie Electrolux Kitchen Assistent. Încearcă reţeta de paste umplute cu scoici și creveţi urmărind clipul video împreună cu instrucţiunile din pagina reţetei.

  Următorul

 • Somon unilateral cu broccoli la grătar și cartof dulce fondant

  Chef Florin îţi prezintă cum poţi găti la grătar pe plita cu inducţie cu funcţie Bridge (Punte). Încearcă reţeta de somon unilateral cu broccoli la grătar și cartof dulce fondant urmărind clipul video împreună cu instrucţiunile din pagina reţetei.

  Următorul

 • Roast beef clasic cu sos de ciuperci

  Chef Florin îţi prezintă cum poţi găti un roast beef clasic chiar la tine acasă folosind senzorul de gătire al cuptorului Electrolux SteamPro® 900. Încearcă reţeta urmărind clipul video împreună cu instrucţiunile din pagina reţetei.

  Următorul

 • Un alt fel de tort Sacher de Chef Florin

  Pentru un alt fel de Crăciun, servește familiei un alt fel de tort Sacher. Versiunea lui Chef Florin conţine cremă de mascarpone și scorţișoară și nucșoară în blat, arome specifice Crăciunului. Încearcă reţeta urmărind clipul video împreună cu instrucţiunile din pagina reţetei

  Următorul

 • Osso bucco gătit SousVide

  Chef Florin îţi prezintă cum poţi găti fără greș osso buco chiar la tine acasă folosind aparatul de vidat PRO 900 și cuptorul SteamPro® 900. Încearcă reţeta urmărind clipul video împreună cu instrucţiunile din pagina reţetei.

  Următorul

 • Piept de raţă SousVide cu piure de varză roșie și reducţie de Porto

  Ieși din monotonie cu un piure de varză roșie lângă piept de raţă fraged și delicios. Chef Florin îţi prezintă cum poţi găti SousVide pe plita Electrolux SensePro® 900. Încearcă reţeta urmărind clipul video împreună cu instrucţiunile din pagina reţetei.

  Următorul

Produse recomandate de Chef Florin:

4,8

4,8 (13 Recenzii)

4,8

4,8 (33 Recenzii)

4,6

4,6 (38 Recenzii)

Aparatul de vidat profesional PRO 900

Gătește în vid, marinează, sigilează

Cu ajutorul aparatului de vidat Electrolux PRO 900 poţi sigila pungile speciale pentru gătire SousVide atât la cuptor, cât și pe plită. Astfel, aromele ingredientelor tale se păstrează, preparatele având un gust mai intens, culori mai vii și un raport nutritiv ridicat. În plus, poţi marina carnea în doar 10 minute prin simpla atingere a unui buton, poţi vida pungi cu alimente pentru depozitare în congelator sau în frigider și poţi sigila borcanele cu zacuscă, murături, gemuri sau alte preparate.

Aparatul de vidat PRO 900 KBV4X

 • Ideal pentru vidarea pungilor speciale de gătire SousVide
 • Marinează carnea în doar 10 minute
 • Vidarea alimentelor le menţine proaspete mai mult timp
 • Folosește aparatul de vidat la sigilarea borcanelor din sticlă
 • Control touch

„Cea mai corectă metodă de a depozita în congelator sau în frigider” - Chef Florin despre vidarea ingredientelor


Folosind aparatul de vidat Electrolux PRO 900 pentru a sigila în vid rasolul de vită împreună cu celelalte ingrediente, menţii suculenţa, aromele și substanţele nutritive ale acestora. Iar cu ajutorul funcţiei SousVide a cuptorului Electrolux SteamPro 900 poţi găti ca la carte acest preparat special, de fiecare dată având același rezultat gustos și apetisant.

Vezi reţeta completă

SousVide pe plită

Cu plita Electrolux SensePro® 900 poţi găti SousVide folosind senzorul de gătire wireless, care monitorizează temperatura apei. Videază pieptul de raţă în aparatul de vidat profesional PRO 900 împreună cu condimentele tale preferate pentru arome intense. Urmărește clipul video şi încearcă și tu reţeta de piept de raţă gătit SousVide pe plită cu piure de varză roșie.

Vezi reţeta completă

Reţetele lui Chef Florin

 • Steak de vită pe placa de sare de Himalaya și cartofi prăjiţi la AirFryer

  Chef Florin îţi prezintă cum poţi găti un steak de vită fraged și gustos pe placa de sare de Himalaya de la Electrolux. Încearcă reţeta de antricot de vită împreună cu cartofi prăjiţi la AirFryer urmărind clipul video împreună cu instrucţiunile din pagina reţetei.

  Următorul

 • Fructe de mare la Wok

  Chef Florin îţi arată cât de ușoară şi rapidă este reţeta de fructe de mare la Wok - savurează acest stir-fry alături de tăieţeii asiatici preferaţi (noodles) sau ca atare. Încearcă reţeta de fructe de mare la Wok urmărind clipul video împreună cu instrucţiunile din pagina reţetei.

  Următorul

 • Supă cremă de conopidă caramelizată cu file de doradă

  Chef Florin îţi prezintă cum poţi prepara o supă cremă delicioasă de conopidă caramelizată cu vin alb și plante aromatice, servită împreună cu file de doradă și icre de somon. Încearcă reţeta de supă cremă de conopidă cu file de doradă urmărind clipul video împreună cu instrucţiunile din pagina reţetei.

  Următorul

 • Lapte de pasăre 2.0 de Chef Florin

  Înlocuiește crema clasică de vanilie cu o cremă zabaione pentru o versiune îmbunătăţită a acestui desert al copilăriei. În plus, Chef Florin îţi arată cum poţi prepara bulgărașii în mod sigur și ușor, folosind cuptorul cu abur Electrolux SteamPro. Încearcă reţeta urmărind clipul video împreună cu instrucţiunile din pagina reţetei

  Următorul

 • Altfel de plăcintă de berbecuţ

  Chef Florin îţi arată cum să prepari un altfel de plăcintă de berbecuţ, coaptă pe vatră în aluat de pită - chiar la tine acasă. Urmărește clipul video împreună cu instrucţiunile din pagina reţetei și experimentează cu diverse condimente și topping-uri.

  Următorul

 • Paste de casă umplute cu scoici și creveţi

  Chef Florin îţi arată cât de ușor este să prepari paste de casă cu ajutorul robotului de bucătărie Electrolux Kitchen Assistent. Încearcă reţeta de paste umplute cu scoici și creveţi urmărind clipul video împreună cu instrucţiunile din pagina reţetei.

  Următorul

 • Somon unilateral cu broccoli la grătar și cartof dulce fondant

  Chef Florin îţi prezintă cum poţi găti la grătar pe plita cu inducţie cu funcţie Bridge (Punte). Încearcă reţeta de somon unilateral cu broccoli la grătar și cartof dulce fondant urmărind clipul video împreună cu instrucţiunile din pagina reţetei.

  Următorul

 • Roast beef clasic cu sos de ciuperci

  Chef Florin îţi prezintă cum poţi găti un roast beef clasic chiar la tine acasă folosind senzorul de gătire al cuptorului Electrolux SteamPro® 900. Încearcă reţeta urmărind clipul video împreună cu instrucţiunile din pagina reţetei.

  Următorul

 • Un alt fel de tort Sacher de Chef Florin

  Pentru un alt fel de Crăciun, servește familiei un alt fel de tort Sacher. Versiunea lui Chef Florin conţine cremă de mascarpone și scorţișoară și nucșoară în blat, arome specifice Crăciunului. Încearcă reţeta urmărind clipul video împreună cu instrucţiunile din pagina reţetei

  Următorul

 • Osso bucco gătit SousVide

  Chef Florin îţi prezintă cum poţi găti fără greș osso buco chiar la tine acasă folosind aparatul de vidat PRO 900 și cuptorul SteamPro® 900. Încearcă reţeta urmărind clipul video împreună cu instrucţiunile din pagina reţetei.

  Următorul

 • Piept de raţă SousVide cu piure de varză roșie și reducţie de Porto

  Ieși din monotonie cu un piure de varză roșie lângă piept de raţă fraged și delicios. Chef Florin îţi prezintă cum poţi găti SousVide pe plita Electrolux SensePro® 900. Încearcă reţeta urmărind clipul video împreună cu instrucţiunile din pagina reţetei.

  Următorul

Produse recomandate de Chef Florin:

4,8

4,8 (13 Recenzii)

4,8

4,8 (33 Recenzii)

4,6

4,6 (38 Recenzii)

Electrocasnice mici de bucătărie

Rezultate delicioase de fiecare dată

Robotul de bucătărie Kitchen Assistent EKM5540

Robotul de bucătărie Kitchen Assistent EKM5540

 • Răsfaţă-i pe cei dragi cu deserturi atent pregătite, oricând pofta e de neoprit. Robotul de bucătărie Kitchen Assistent bate, amestecă și frământă creme, blaturi și aluaturi, pentru ca tu să te bucuri împreună cu cei dragi de deserturi irezistibile și produse de panificaţie delicioase de fiecare dată.

Prepară aluatul în timp ce toci carnea

Cu robotul de bucătărie Electrolux Kitchen Assistent poţi prepara aluatul de pită în timp ce toci carnea folosind accesoriul special, montat în partea din faţă a robotului. Ușor de asamblat, utilizat și curăţat, acest accesoriu este foarte util în bucătărie, în special la mărunţirea cărnii pentru diverse preparate, precum burgeri, chiftele, cârnaţi sau reţeta lui Chef Florin de plăcintă de berbecuţ.

Vezi reţeta completă

Paste de casă, mai ușor ca niciodată de preparat

Cu ajutorul robotului de bucătărie Electrolux Kitchen Assistent poţi prepara rapid și ușor paste chiar la tine acasă. Folosește cârligul robotului pentru a pregăti aluatul, după care atașează accesoriul special pentru foi de paste/tagliatelle/spaghete. Designul patentat al acestor trei accesorii pentru paste împiedică aluatul să se lipească de componente, iar cu ajutorul butonului rotativ setezi cu ușurinţă grosimea finală a pastelor, pe o scară de la 0 la 9.

Vezi reţeta completă

Un alt fel de tort Sacher

Blatul umed specific acestei specialităţi culinare vieneze se obţine bătând cremă untul de calitate superioară cu zahărul pudră și vanilia, apoi adăugând și încorporând gălbenușurile, unul câte unul. Robotul de bucătărie Electrolux Kitchen Assistant este ajutorul tău ideal în bucătărie, pentru ca tu să te poţi concentra pe reţetă.

Vezi reţeta completă

Piure cremos de varză și cartofi

Un ajutor esenţial în bucătărie, mixerul vertical Create 5 mixează și pasează fără efort o gamă largă de alimente și preparate. Tehnologia TruFlow și designul optimizat al lamelor asigură performanţă sporită și rezultate delicioase fără efort. 

Vezi reţeta completă

Rezultate excepţionale la mixare și pasare

Blenderul Electrolux Explore 6 cu Tilt Technology™ are vasul înclinat cu 5 grade pentru o mixare și o pasare mai bună a ingredientelor sau preparatelor, cu texturi mai fine și rezultate constante de fiecare dată. Cu ajutorul blenderului Explore 6, Chef Florin a pasat fără efort supa de conopidă caramelizată, rezultând o textură cremoasă și fină, potrivită cu fileul de doradă și icrele de somon.

Vezi reţeta completă

Reţetele lui Chef Florin

 • Steak de vită pe placa de sare de Himalaya și cartofi prăjiţi la AirFryer

  Chef Florin îţi prezintă cum poţi găti un steak de vită fraged și gustos pe placa de sare de Himalaya de la Electrolux. Încearcă reţeta de antricot de vită împreună cu cartofi prăjiţi la AirFryer urmărind clipul video împreună cu instrucţiunile din pagina reţetei.

  Următorul

 • Fructe de mare la Wok

  Chef Florin îţi arată cât de ușoară şi rapidă este reţeta de fructe de mare la Wok - savurează acest stir-fry alături de tăieţeii asiatici preferaţi (noodles) sau ca atare. Încearcă reţeta de fructe de mare la Wok urmărind clipul video împreună cu instrucţiunile din pagina reţetei.

  Următorul

 • Supă cremă de conopidă caramelizată cu file de doradă

  Chef Florin îţi prezintă cum poţi prepara o supă cremă delicioasă de conopidă caramelizată cu vin alb și plante aromatice, servită împreună cu file de doradă și icre de somon. Încearcă reţeta de supă cremă de conopidă cu file de doradă urmărind clipul video împreună cu instrucţiunile din pagina reţetei.

  Următorul

 • Lapte de pasăre 2.0 de Chef Florin

  Înlocuiește crema clasică de vanilie cu o cremă zabaione pentru o versiune îmbunătăţită a acestui desert al copilăriei. În plus, Chef Florin îţi arată cum poţi prepara bulgărașii în mod sigur și ușor, folosind cuptorul cu abur Electrolux SteamPro. Încearcă reţeta urmărind clipul video împreună cu instrucţiunile din pagina reţetei

  Următorul

 • Altfel de plăcintă de berbecuţ

  Chef Florin îţi arată cum să prepari un altfel de plăcintă de berbecuţ, coaptă pe vatră în aluat de pită - chiar la tine acasă. Urmărește clipul video împreună cu instrucţiunile din pagina reţetei și experimentează cu diverse condimente și topping-uri.

  Următorul

 • Paste de casă umplute cu scoici și creveţi

  Chef Florin îţi arată cât de ușor este să prepari paste de casă cu ajutorul robotului de bucătărie Electrolux Kitchen Assistent. Încearcă reţeta de paste umplute cu scoici și creveţi urmărind clipul video împreună cu instrucţiunile din pagina reţetei.

  Următorul

 • Somon unilateral cu broccoli la grătar și cartof dulce fondant

  Chef Florin îţi prezintă cum poţi găti la grătar pe plita cu inducţie cu funcţie Bridge (Punte). Încearcă reţeta de somon unilateral cu broccoli la grătar și cartof dulce fondant urmărind clipul video împreună cu instrucţiunile din pagina reţetei.

  Următorul

 • Roast beef clasic cu sos de ciuperci

  Chef Florin îţi prezintă cum poţi găti un roast beef clasic chiar la tine acasă folosind senzorul de gătire al cuptorului Electrolux SteamPro® 900. Încearcă reţeta urmărind clipul video împreună cu instrucţiunile din pagina reţetei.

  Următorul

 • Un alt fel de tort Sacher de Chef Florin

  Pentru un alt fel de Crăciun, servește familiei un alt fel de tort Sacher. Versiunea lui Chef Florin conţine cremă de mascarpone și scorţișoară și nucșoară în blat, arome specifice Crăciunului. Încearcă reţeta urmărind clipul video împreună cu instrucţiunile din pagina reţetei

  Următorul

 • Osso bucco gătit SousVide

  Chef Florin îţi prezintă cum poţi găti fără greș osso buco chiar la tine acasă folosind aparatul de vidat PRO 900 și cuptorul SteamPro® 900. Încearcă reţeta urmărind clipul video împreună cu instrucţiunile din pagina reţetei.

  Următorul

 • Piept de raţă SousVide cu piure de varză roșie și reducţie de Porto

  Ieși din monotonie cu un piure de varză roșie lângă piept de raţă fraged și delicios. Chef Florin îţi prezintă cum poţi găti SousVide pe plita Electrolux SensePro® 900. Încearcă reţeta urmărind clipul video împreună cu instrucţiunile din pagina reţetei.

  Următorul

Produse recomandate de Chef Florin:

4,8

4,8 (13 Recenzii)

4,8

4,8 (33 Recenzii)

4,6

4,6 (38 Recenzii)