Managementul recenziilor

Verifică autenticitatea

Dorim feedback-ului autentic al consumatorilor. Folosim furnizori terţi independenţi pentru a valida și a modera fiecare recenzie și pentru a preveni afișarea conţinutului fraudulos, inadecvat sau irelevant. Te rugăm să citești instrucţiunile de scriere recenzii pentru a înțelege acest proces.

 • Nu alegem conţinutul. Orice conţinut (inclusiv recenzii negative/evaluări cu puţine stele) care respectă regulile noastre privind recenziile va fi afișat.
 • Nu eliminăm conţinutul negativ/cu puţine stele, dacă respectă regulile noastre de scriere recenzii.

În ciuda proceselor de validare și moderare, nu putem garanta că toate recenziile afișate sunt transmise exclusiv de consumatori care au cumpărat sau au folosit produsele noastre sau au beneficiat de serviciile noastre de reparaţii. Recenziile trimise de cumpărători sau utilizatori verificaţi ai produsului/ofertei de servicii de reparaţii, sunt marcate cu „Achiziţie verificată”. Recenziile trimise de consumatori care nu sunt identificaţi ca și cumpărători sau utilizatori verificaţi ai produsului, sunt marcate cu „Achiziţie neverificată”.

Citește mai multe pentru transparenţa deplină a codurilor de respingere, așa cum sunt definite de furnizorii noștri terţi pentru validarea și moderarea recenziilor aici.

Cum să citești recenziile noastre

În feed-ul de recenzii vei găsi diferite iconiţe care oferă mai multe informaţii despre recenzie:

 • Recenzie verificată

  Aceste recenzii sunt trimise de utilizatori care au declarat că au cumpărat sau au primit produsul cadou.

 • Recenzie încurajată

  Aceste recenzii au fost trimise ca parte a unei campanii în care consumatorul a primit un bonus sau a luat parte la un concurs, în schimbul scrierii recenziei sale.

 • Recomandare produs

  Recenzii trimise de consumatori care ar recomanda acest produs unui prieten.

 • Recenzie neverificată

  Aceste recenzii sunt trimise de consumatori care nu și-au confirmat achiziţia sau experienţa cu produsul.

Cum să trimiţi o recenzie bună

 • Transparenţă

  Vrem să știm despre experienţa ta reală cu produsul. Fii sincer și constructiv!

 • Ia în considerare publicul

  Alte persoane ar putea citi recenzia ta. Fii elaborat și descriptiv. Ce ţi-ar plăcea să știi când iei decizia de cumpărare?

 • Ajută-ne să ne îmbunătăţim!

  Feedbackul tău este foarte important pentru noi, astfel încât să putem face produsele pe care utilizatorii noștri le iubesc. Ajută-ne să ne îmbunătăţim împărtășindu-ţi opiniile!