NOTIFICARE IMPORTANTĂ PRIVIND SIGURANŢA: Electrolux Pure F9

Electrolux solicită ca proprietarii de aspiratoare fără fir Electrolux Pure F9 cu anumite numere de serie să înceteze imediat utilizarea aparatului, din cauza unei posibile probleme de siguranță. 

Motivul este o problemă apărută la o componentă utilizată în produs, care în anumite circumstanțe poate cauza supraîncălzire și poate duce la incendierea aspiratorului. Supraîncălzirea este considerată un risc major care poate produce un incendiu ce se poate răspândi la materialul inflamabil adiacent.

Proprietarii modelelor afectate sunt rugați să contacteze Call Center-ul Electrolux România pentru a obține instrucțiuni despre cum să returneze produsul și pentru a afla despre opțiunile de soluții disponibile pentru consumatori (de exemplu, înlocuirea produsului).

Până în prezent, nu au fost raportate vătămări corporale sau daune materiale. Cu toate acestea, deoarece siguranța consumatorilor este prioritatea noastră numărul unu la Electrolux, luăm această problemă foarte în serios. Am decis să rechemăm imediat toate produsele afectate din această gamă.

Sunt afectate următoarele loturi de produse:

pdf-icon-elux-blue.png

Poți verifica acest lucru examinând modelul, numărul produsului (PNC) și numerele de serie (SN). Acestea se găsesc pe o etichetă plasată în spatele unității ciclonice a aspiratorului.

Atunci când contactezi Call Center-ul Electrolux România, trebuie să ai la îndemână următoarele informații: 

Informațiile pot fi găsite pe plăcuța cu datele tehnice.FX9-electrolux-label-378x262png.png148x472_elux_vacuum.png

Dacă deții un produs cu numerele de serie/numerele de produs respective, trebuie să încetezi imediat utilizarea aparatului, să îl ții separat de stația de încărcare și să scoți ștecherul stației de încărcare din priza electrică de perete. 

Dacă modelul și numărul produsului (PNC) se potrivesc și dacă se încadrează în intervalul de numere de serie (SN) enumerate mai sus și nu ai fost încă contactat de Call Center-ul Electrolux România, te rugăm să suni la 021 9913, unde vei primi instrucțiuni despre cum să returnezi produsul și cum să fii compensat în mod corespunzător pentru returnare.

Important: Produsele cu alte numere de serie din gama Electrolux Pure F9 nu sunt afectate. Alte produse Electrolux, inclusiv orice alte modele de aspiratoare, nu sunt afectate.

Ne cerem scuze pentru orice potențială neplăcere.

www.anpc.ro