Descoperă electrocasnicele intuitive

Descoperă electrocasnicele intuitive

Electrocasnicele cu adevarat intuitive de la Electrolux au fost concepute pentru ca tu să trăiești mai bine, în fiecare zi și pentru a te bucura de un stil elegant și modern în bucătăria ta. Folosind tehnologiile inovatoare și intuive, gătitul va deveni o plăcere, iar rezultatele vor fi pe măsură – sănatoase și pline de gust.

Plite cu inductie

Cu o plită cu inducţie din gama intuitivă Electrolux, poţi găti preparate ca un adevarat expert în gastronomie. Alege o plită cu Gătire asistată din gama SENSE, dacă ești perfecţionist și vrei să ai rezultate exacte și constante, sau o plită din gama PURE, cu linii elegante, armonioase, pentru un plus de stil în bucătarie. Indiferent de ceea ce cauţi, plitele cu inducţie Electrolux sunt ușor de montat, intuitive, rapide și sigure.

Cuptoare cu abur

Gătește cu plăcere orice preparat folosind un cuptor incorporabil intuitiv. Cu ajutorul aburului vei redescoperi gustul excepţional al preparatelor tale preferate, iar gătirea asistată, împreuna cu senzorul pentru gătire, iţi vor asigura rezultatele dorite de fiecare dată. Cuptorul se va ocupa de toate setarile, inclusiv de selectarea tipului de program de gătire și de durata gătirii.