Menţine prospeţimea alimentelor pentru sănătatea ta
Menţine prospeţimea alimentelor pentru sănătatea ta

Menţine calitatea alimentelor, protejează sănătatea ta, evită risipa alimentară

Frigorificele Electrolux sunt dezvoltate pentru a menţine calitatea și prospeţimea alimentelor datorită controlului avansat al temperaturii și umidităţii și a compartimentelor speciale pentru diferite tipuri de alimente. În acest fel, sunt păstrate vitaminele dar și gustul alimentelor, pentru o utlizare mai îndelungată și pentru a reduce risipa alimentară.

TwinTech® No Frost

Nu va mai fi nevoie să decongelezi vreodată congelatorul datorită tehnologiei TwinTech® No Frost.

GreenZone®

GreenZone® este sertarul de depozitare special conceput pentru a elimina excesul de umiditate, păstrând o atmosferă optimă pentru alimente.

ColdSense®

Combina frigorifică 500 ColdSense® restabilește cu 40% mai rapid temperatura, decât un aparat standard, după ce ușa a fost deschisă sau au fost introduse alimente în interior.

Vezi produsele din gamă

Frigiderul MultiSpace® este mai înalt decât modelele standard, pentru mai mult spaţiu de depozitare a alimentelor. Soluţiile multiple de depozitare permit personalizarea spaţiului conform nevoilor tale, pentru flexibilitate îmbunătăţită și organizare care ţine cont de preferinţele tale.

Sistemul ColdSense® dublu de răcire menţine alimentele cu 60% mai proaspete faţă de frigiderele cu un singur vaporizator*, deoarece aerul uscat din congelator nu ajunge în frigider.

Combina frigorifică GreenZone® 700 are un sertar etanș dedicat, cu un climat separat, unde umiditatea este gestionată la un nivel ideal. Acest lucru conservă până la 95% din vitamine după 11 zile, protejând produsele cu o cantitate potrivită de umiditate.*

Restabilirea temperaturii cu 40% mai rapid decât un aparat standard, permite evitarea șocurile termice ale alimentelor și preîntâmpină degradarea acestora, contribuind la scăderea nivelului de aruncare a mâncării cu până la 20%.

Preia controlul condiţiilor de depozitare a alimentelor cu funcția electronică de control intern. Indicatorii LED îți comunică temperatura iar setările te ajută să elimini orice supoziție.