Menţine prospeţimea alimentelor pentru sănătatea ta

Menţine prospeţimea alimentelor pentru sănătatea ta

Menţine calitatea alimentelor, protejează sănătatea ta, evită risipa alimentară

Frigorificele Electrolux sunt dezvoltate pentru a menţine calitatea și prospeţimea alimentelor datorită controlului avansat al temperaturii și umidităţii și a compartimentelor speciale pentru diferite tipuri de alimente. În acest fel, sunt păstrate vitaminele dar și gustul alimentelor, pentru o utlizare mai îndelungată și pentru a reduce risipa alimentară.

TwinTech® No Frost

Nu va mai fi nevoie să decongelezi vreodată congelatorul datorită tehnologiei TwinTech® No Frost.

GreenZone®

GreenZone® este sertarul de depozitare special conceput pentru a elimina excesul de umiditate, păstrând o atmosferă optimă pentru alimente.

ColdSense®

Combina frigorifică ColdSense 500 revine rapid la temperatura corectă după deschiderea și închiderea ușii, datorită senzorilor electronici preciși. Acest lucru previne șocurile de temperatură și alterarea alimentelor pentru o protecție totală a acestora.

Vezi produsele din gamă

Combina frigorifică GreenZone 700 are un sertar etanș dedicat, cu un climat separat, unde umiditatea este gestionată la un nivel ideal. Acest lucru conservă până la 95% din vitamine după 11 zile, protejând produsele cu o cantitate potrivită de umiditate.
Sistemul ColdSense® dublu de răcire menţine alimentele cu 60% mai proaspete faţă de frigiderele cu un singur vaporizator*, deoarece aerul uscat din congelator nu ajunge în frigider.
Frigiderul MultiSpace® este mai înalt decât modelele standard, pentru mai mult spaţiu de depozitare a alimentelor. Soluţiile multiple de depozitare permit personalizarea spaţiului conform nevoilor tale, pentru flexibilitate îmbunătăţită și organizare care ţine cont de preferinţele tale.
Aerul circulă dintr-un colţ în altul în frigiderul Cooling 360°. Orificiile de ventilație distribuite optim asigură o răcire uniformă. Panoul din oţel inoxidabil nu doar asigură un aspect plăcut, ci și o revenire rapidă la temperatura setată după deschiderea ușii. Astfel, alimentele rămân proaspete mai mult timp.
GreenZone este sertarul de depozitare ideal, care elimină excesul de umiditate, păstrând în același timp cantitatea potrivită de umiditate pentru legumele dvs. Acest lucru conservă până la 95% din vitamine după 11 zile, protejând produsele cu o cantitate potrivită de umiditate.
Combina frigorifică GreenZone® 700 are un sertar etanș dedicat, cu un climat separat, unde umiditatea este gestionată la un nivel ideal. Acest lucru conservă până la 95% din vitamine după 11 zile, protejând produsele cu o cantitate potrivită de umiditate.*
Nu vei mai fi nevoie să decongelezi vreodată congelatorul datorită tehnologiei TwinTech® No Frost. Sistemul său dublu de răcire menţine alimentele cu 60% mai proaspete faţă de frigiderele cu un singur vaporizator, deoarece aerul uscat din congelator nu ajunge în frigider.
DynamicAir asigură menţinerea mediului din interiorul frigiderului la o temperatură stabilă. Acesta circulă aerul rece prin tot interiorul, ferind alimentele de eventualele modificări de temperatură atunci când ușa este deschisă.
Savurează legume delicioase cu ajutorul sertarului cu Control umiditate. Prin gestionarea umidităţii, acesta creează un mediu optim pentru depozitarea alimentelor proaspete: inchiderea orificiilor de ventilaţie creează spaţiul ideal pentru depozitarea ierburilor aromatice și a verdeţurilor.
Restabilirea temperaturii cu 40% mai rapid decât un aparat standard, permite evitarea șocurile termice ale alimentelor și preîntâmpină degradarea acestora, contribuind la scăderea nivelului de aruncare a mâncării cu până la 20%.
Combina frigorifică 500 Cold Sense restabilește cu 40% mai rapid temperatura, decât un aparat standard, după ce ușa a fost deschisă sau au fost introduse alimente în interior. Acest lucru permite evitarea șocurile termice ale alimentelor și preîntâmpină degradarea acestora, contribuind la scaderea nivelului de aruncare a mâncării cu până la 20%.
Preia controlul condiţiilor de depozitare a alimentelor cu funcția electronică de control intern. Indicatorii LED îți comunică temperatura iar setările te ajută să elimini orice supoziție.
Comenzile electronice tactile din partea de sus oferă acces facil la funcţii. Setează cu precizie temperatura și accesează fără efort funcţiile combinei frigorifice cu ajutorul afișajului clar al comenzilor electronice tactile din partea de sus.
Sistemul FastFreeze congelează alimentele proaspete rapid pentru ca vitaminele, textura, aroma și proprietăţile sănătoase să fie conservate mai bine.