Acţiune 2022 - 2023

Acţiune 2022 - 2023

Pădurea Electrolux

Viziunea noastră

Filosofia Electrolux, în centrul căreia se află oamenii și modul în care putem contribui la îmbunătăţirea vieții lor, dar și originea suedeză, țară în care pădurile sunt considerate o resursă deosebit de importantă, ne obligă să ne gândim la acţiuni prin care să asigurăm viitorul nostru, al tuturor. Iar pentru a avea un mâine liniștit, este necesar să acţionam încă de azi.

Perspectiva

A planta un copac astăzi poate că nu reprezintă o schimbare foarte mare, însă în timp, copacii plantaţi vor alcătui o pădure. Pentru că micile schimbări, fac marile diferenţe.

Acţiune 2022 - 2023

De aceea, Electrolux România, va începe împădurirea unei suprafeţe de 1,7 ha din localitatea Dobra, judeţul Satu Mare, unde avem și fabrica de plite și aragazuri în care lucrează 900 de oameni. Astfel punem seminţele a ceea ce dorim să se transforme în viitor, și cu ajutorul clienţilor noștri, în Pădurea Electrolux.

Campania “Plantăm Pădurea Electrolux”

Pentru fiecare achiziţie de pe www.electrolux.ro în perioada 18 noiembrie 2022 – 31 decembrie 2023, Electrolux va susţine financiar plantarea unui puiet, în localitatea Dobra, Satu Mare. Alege să faci achiziţiile direct de pe www.electrolux.ro si noi ne respectăm promisiunea, contribuind împreună la o ţară mai curată, mai verde, mai sustenabilă.