Bucătăria Sustenabilă Electrolux
Bucătăria Sustenabilă Electrolux

Bun venit în cadrul concursului de design „Bucătăria Sustenabilă Electrolux”! Invităm arhitecţii, designerii și studenţii să realizeze o bucătărie sustenabilă care îmbină armonios estetica și funcţionalitatea, promovând în același timp gătitul pe bază de plante.

 

FORMULAR DE ÎNSCRIERE

Obiectiv

Obiectivul tău este să explorezi felul în care spaţiul bucătăriei poate fi redefinit pentru a îmbunătăţi modul în care oamenii trăiesc și gătesc în casele lor. În plus, bucătăria ar trebui să includă eclectrocasnice Electrolux.

Criterii Esenţiale

 • Evidenţiază
  Evidenţiază

  Evidenţiază importanţa gătitului pe bază de plante și impactul său pozitiv asupra sustenabilităţii și sănătăţii.

 • Descrie

  Descrie cine locuiește în casă și cum se bucură de spaţiul bucătăriei luând în considerare nevoile, preferinţele și stilurile de viaţă specifice.

 • Încorporează

  Încorporează electrocasnice Electrolux în viziunea ta de proiectare. Prezintă modul în care aceste aparate se integrează perfect cu designul general al bucătăriei, îmbunătăţind atât funcţionalitatea, cât și estetica.

Livrabile

Una-două imagini într-un format 16:9

Creează una-două reprezentări atractive din punct de vedere vizual (cum ar fi schiţe, randări sau diagrame) care să prezinte conceptul tău de design sustenabil al bucătăriei. Imaginile ar trebui să comunice în mod eficient elementele cheie ale designului, inclusiv estetica, funcţionalitatea și integrarea electrocasnicelor Electrolux.

O scurtă descriere a conceptului

Realizează o descriere scrisă concisă a conceptului tău de design. Acest text ar trebui să ofere o scurtă privire de ansamblu asupra viziunii pentru bucătăria sustenabilă, subliniind consideraţia acordată durabilităţii, esteticii, funcţionalităţii și gătitului pe bază de plante.

Premiu

Premiul campaniei constă într-un set compus din: o plită combo hob Electrolux, modelul KCC85450 și un cuptor cu abur Electrolux, modelul KOAAS31WX.

Așteptăm cu nerăbdare să primim propunerile inovatoare pentru o bucătărie sustenabilă.

Juriu

 • Mathieu Rivière
  Mathieu Rivière

  Principal Designer
  Research in Design
  Experience Innovation
  Electrolux Sweden

 • Iga Slowik
  Iga Slowik

  Senior Designer
  Research in Design
  Futures & Foresights
  Electrolux Sweden

 • Eliza Yokina

  Membru fondator al Asociaţiei "De-Arhitectura"
  Senior partner la Cumulus