Cumpără o pereche și primești un cadou!

Cumpără în perioada 15 septembrie – 30 noiembrie 2022, o pereche formată dintr-o plită cu inducţie și un cuptor electric multifuncţional marca Electrolux aflate în promoţie, din orice magazin care comercializează în România, atât online cât și offline, produsele aflate în campanie. Înregistrează-te în promoţie și primești garantat cadou Setul Infinite Wok, chiar la tine acasă.

Detalii campanie

 • Perioada campaniei

  15 septembrie – 30 noiembrie 2022

  Orice achiziţie efectuată înainte de 15 septembrie 2022 sau după 30 noiembrie 2022 nu va fi luată în considerare. 

 • Înregistrare online

  Data limită: 10 decembrie 2022

  Pentru a te înregistra în promoţie în vederea primirii cadoului, trimite la adresa comunicare@smartpoint.ro, până cel târziu 10 decembrie 2022, factura fiscală sau facturile fiscale care fac dovada achiziţiei celor două produse, plita cu inducţie Electrolux și cuptorul electric multifunctional Electrolux. Pentru validarea înregistrării, produsele achiziţionate trebuie să facă parte din promoţia “Cumpără o pereche și primești un cadou!” conform regulamentului promoţiei și să fie achiziţionate în perioada promoţiei. Pentru validarea înregistrării este necesară achiziţionarea ambelor produse, plita cu inducţie Electrolux și cuptor electric multifuncţional Electrolux. Achiziţionarea unui singur produs din această promoţie duce la invalidarea înregistrării. Nerespectarea tuturor prevederilor regulamentului promoţiei “Cumpără o pereche și primești un cadou!” aduce invalidarea înregistrării în promoţie.

 • Produse participante

  Campania este valabilă doar pentru produsele marca Electrolux, din categoriile:
  • Plită cu inducţie
  • Cuptor electric multifunctional

   

Produs cadou

 • Set INFINITE WOK (tigaie WOK + suport plite inductie)
  Set INFINITE WOK (tigaie WOK + suport plite inducţie)

  Cu un design stilat, setul Infinite Wok este conceput special pentru plitele cu inducţie. Bucură-te de toate avantajele preparării tradiţionale la wok combinate cu beneficiile vitezei, eficienţei energetice și a controlului precis al temperaturii oferite de tehnologia inducţiei.