Curăţenie ușoară, în cel mai scurt timp!

Aspiratoarele verticale fără fir de la Electrolux sunt performante, filtrează particulele de praf pentru un aer mai sănătos în casă, sunt foarte ușor de manevrat prin locuinţă și au o autonomie excepţională.

aspirator vertical electrolux well q

Noua gamă de aspiratoare 2-în-1 Well Q6-8

 • Aspiri rapid și ușor orice tip de suprafaţă, pe orice nivel. Noile aspiratoare Well Q6-8 au fost concepute special pentru a asigura mai mult confort în timpul curăţeniei.
 • Certificat AGR - design ergonomic pentru postură corectă a spatelui

Curăţenie fără efort - aspiratoarele 2-în-1 Pure Q9

 • Aspiratoarele Pure Q9 au fost concepute pentru curăţenie fără efort. Bucură-te de performanţă excepţională* cu zgomot redus la jumătate** pe toată durata aspirării, chiar și cu recipientul de praf plin. Pornește-l. Aspiră. Gata.
aspirator vertical electrolux pure f9

Aspiratul reimaginat - aspiratoarele Pure F9

 • Fă cunoștinţă cu Pure F9, un aspirator fără fir și fără pereche. Am combinat puterea și performanţa unui aspirator tradiţional cu simplitatea unui aspirator fără fir, pentru a putea aspira întreaga locuinţă fără să reîncarci acumulatorul. Performant și ușor de manevrat - nu vei mai avea nevoie de alt aspirator.

Cumpără în perioada 1 aprilie - 31 mai 2021 un aspirator din campanie, pune-l la treabă timp de 30 de zile și dacă nu ești mulţumit(ă), îţi dăm banii înapoi.

Află mai jos ce condiţii trebuie să îndeplinești și care este mecanismul campaniei.

 • Perioada campaniei

  1 aprilie - 31 mai 2021

  Orice achiziţie efectuată înainte de 1 aprilie sau după 31 mai 2021 nu va fi luată în considerare. 

 • Condiţii de participare

  Pentru a putea beneficia de posibilitatea returnării produsului în termen de 30 de zile de la data achiziţiei, produsul trebuie păstrat în stare perfectă de funcţionare, fără urme de deteriorare, însoţit de toate accesoriile lui, în cutia lui originală. De asemenea, trebuie să păstrezi bonul fiscal/factura fiscală în original.

 • Produse participante

  Verifică ce aspiratoare fac parte din această campanie.

Mecanismul campaniei

 • Apelează Call Center-ul

  Dacă nu ești mulţumit de aspiratorul achiziţionat, sună Call Center-ul Electrolux la 021 9913, de luni până vineri, între orele 08:00 - 20:00, și comunică-le opţiunea de a returna produsul.

 • Trimite un e-mail

  Trimite un e-mail la contact@electrolux.ro cu următoarele informaţii: numele, prenumele, adresa e-mail, adresa poștală completă, numărul de telefon, codul aspiratorului, data achiziţiei, contul IBAN cu numele băncii și motivul returnării produsului. 

  Important! Nu uita să atașezi un scan sau o fotografie a bonului fiscal/facturii fiscale.

 • Cererea e verificată

  Call Center-ul Electrolux va valida sau invalida solicitarea de retur, în funcţie de datele furnizate în e-mail. În cazul invalidări cererii de returnare, Call Center-ul Electrolux îţi va transmite pe e-mail motivul invalidării.

 • Programează o întâlnire cu reprezentantul ESSA

  Dacă cererea de retur este validată, în termen de 2 zile lucrătoare vei fi contactat de un reprezentant al agenţiei ESSA pentru a stabili ziua, ora și locul de întâlnire pentru predarea produsului însoţit de bonul fiscal/factura fiscală în original.

 • Starea produsului este verificată

  La întâlnire, reprezentantul agenţiei ESSA va verifica starea produsului și va accepta returul doar dacă acesta nu prezintă defecte sau urme de utilizare necorespunzătoare, conform regulamentului. La predarea produsului, va fi întocmit un proces verbal de predare-primire în 2 exemplare. 

 • Banii sunt returnaţi

  În termen de 20 de zile lucrătoare de la data procesului de predare-primire va fi virată contravaloarea produsului înscrisă în bonul fiscal/factura fiscală, în contul bancar furnizat.

Foarte important!

Restituirea contravalorii produsului achiziţionat nu constituie o remediere a conformităţii produselor, nu constituie și nu echivalează cu obligaţia Vânzătorului de asigurare a garanţiei legale de conformitate a produsului, nu limitează drepturile de care consumatorul beneficiază în mod legal din partea Vânzătorului produsului, în temeiul dispoziţiilor legale de protecţie a consumatorului, și nici nu echivalează cu îndeplinirea unei alte obligaţii legale de protecţie a consumatorului, nu constituie o garanţie comercială - aceasta reprezintă un beneficiu de răzgândire cu privire la achiziţionarea produselor participante la campanie.

Află mai mult