Pure F9 - aspiratul reimaginat

Pure F9 - aspiratul reimaginat

Fa cunostinta cu Pure F9, un aspirator fara fir si fara pereche. Noua, suedezilor, nu ne place sa ne laudam, dar credem ca este cel mai bun pe care l-am conceput pana acum - si facem asta de 100 de ani. Este atat de performant si usor de folosit, incat poti aspira intregul camin fara sa reincarci acumulatorul*. Noi credem ca reprezinta aspiratul reimaginat. Ce parere ai?

 

*Aspira pana la 80m2, la putere maxima, cu o singura incarcare a acumulatorului si indeplineste cerintele Regulamentului UE Nr. 666/2013, in materie de proiectare ecologica pentru aspiratoare cu cablu la aspirarea prafului de pe covor.

Gama Pure F9

Acest model de aspirator Pure F9 este prevazut cu functia Auto si vine la pachet cu peria inteligenta 3-in-1 si tubul cu unghi reglabil.
Descopera cat de usor este sa aspiri toata casa, fara grija firului, sacului sau acumulatorului, cu performanta unui aspirator traditional.

Combinatia perfecta dintre doua lumi

Am combinat puterea si performanta unui aspirator traditional cu simplitatea unui aspirator fara fir, pentru a putea aspira intregul camin fara sa reincarci acumulatorul.* Performant si usor de manevrat - nu vei mai avea nevoie de alt aspirator.

*Aspira pana la 80m2, la putere maxima, cu o singura incarcare a acumulatorului si indeplineste cerintele Directivei 2009/125/CE, in materie de proiectare ecologica pentru aspiratoare cu cablu la aspirarea prafului de pe covor.

Flexibilitate incomparabila

Cu ajutorul unitatii culisante unice, ai flexibilitatea sa aspiri fiecare centimetru al casei tale - de la dedesubtul mobilei, pana la cel mai inalt colt al camerei. Aspiratorul Pure F9 se preteaza oricarui tip de suprafata sau mobilier din casa, datorita furtunului retractabil si a periei inteligente 3-in-1.

Design ergonomic

Inaltime perfecta pentru toata lumea. Tubul telescopic al aspiratorului Pure F9 este ajustabil in functie de inaltime, pentru confort sporit. Cu ajutorul unitatii culisante unice si a centrului de greutate jos, Pure F9 este usor de manevrat, fiind un aspirator perfect echilibrat.

Ia o pauza - oriunde

Datorita design-ului care permite auto-sustinerea acestuia, poti depozita oriunde aspiratorul Pure F9 in pozitie verticala, gata oricand doresti sa reiei curatenia.

Praful nu are unde sa se ascunda

LED-urile super luminoase de pe duza sunt ideale pentru cele mai intunecate colturi de sub mobila - acum poti vedea clar pana si particulele microscopice de praf din casa ta.

Functia Auto

Putere si performanta inteligente. Cu functia Auto a Pure F9***, sistemul electronic complex va regla automat fluxul de aer si de aspirare, pentru a se adapta suprafetei aspirate si pentru a optimiza captarea prafului.

***Functia Auto este disponibila doar la anumite modele.

iF Design Award

Aspiratoarele Pure F9 au fost premiate cu iF Design Award 2019 pentru design exceptional si functionalitate remarcabila. 

iF Design Award reprezinta o certificare a calitatii, recunoscuta la nivel mondial. De peste 65 de ani, designeri si producatori s-au straduit sa castige aceasta distinctie ce reprezinta un standard de calitate pentru design exceptional si functionalitate remarcabila. Pentru consumatori, reprezinta un simbol in care pot avea incredere.