.

.

5 ani fără griji!

Cumpără în perioada 10 iulie - 31 decembrie 2020 orice aspirator cu sau fără sac marca Electrolux aflat în promoţie, înregistrează produsul aici în 30 de zile calendaristice de la data achiziţiei și beneficiezi de 5 ani garanţie*!

*cei 5 ani de garanţie cuprind garanţia legală de conformitate de 2 ani și perioada de garanţie comercială de 3 ani.

Această promoţie s-a încheiat pe 31.12.2020

Poţi înregistra produsele achiziţionate în perioada promoţiei în termen de 30 de zile calendaristice de la data achiziţiei.

Detalii promoţie

 • Perioada promoţiei

  10 iulie - 31 decembrie 2020

  Orice achiziţie efectuată înainte de 10 iulie 2020 sau după 31 decembrie 2020 nu va fi luată în considerare. 

 • Înregistrare online

  Data limită: 30 de zile calendaristice de la data achiziţiei

  Pentru a înregistra produsul online, trebuie să încarci o copie a facturii/bonului fiscal care dovedește achiziţia produsului în perioada campaniei, împreună cu fotografia plăcuţei de identificare a produsului. 

 • Produse participante

  Doar produsele participante în promoţie sunt eligibile să primească 5 ani garanţie, conform regulamentului.

ATENŢIE!

Pentru înregistrare NU se acceptă bonuri primite de la curieri sau AWB-uri. Este necesar să atașezi factura fiscală sau bonul fiscal, eliberate de vânzător.

Cel mai silenţios aspirator cu sac din piaţă

Combinaţia inovatoare dintre motor, sistemul etanș și designul periei face ca aspiratorul Pure D8.2 să fie cel mai silenţios aspirator cu sac, atât pe suprafeţe dure, cât și pe covor. În urma testelor institutului SLG din Germania cu privire la calitatea sunetului produs, Pure D8.2 a primit calificativul A - Excelent pe suprafeţele dure și pe covor.

Descoperă performanţa redefinită a aspiratoarelor Pure D8.2 și designul excepţional premiat atât cu iF Design Award, cât și cu Red Dot Award în 2020.

Cel mai de încredere brand

Electrolux a fost ales cel mai de încredere brand din Romania în categoria Aspiratoare de uz casnic în 2020, conform studiului independent Consumer Choice Award.

Consumer Choice Award măsoară nivelul de satisfacţie și acceptabilitate pe care brandurile din diverse domenii de activitate îl au în rândul consumatorilor. Conform clasamentului întocmit de Consumer Choice, Electrolux a ocupat prima poziţie în România în categoria aspiratoarelor de uz casnic, cu un scor global de 7,89.