.

.

Electrolux. Pentru alegeri inspirate!

Cumpara in perioada 1 decembrie 2018 - 28 februarie 2019 un produs Electrolux aflat in promotia Cashback - cuptor cu abur, plita cu inductie, uscator sau masina de spalat rufe cu uscator, inregistreaza achizitia aici si primesti pana la 500 lei inapoi, sub forma de tichete cadou Sodexo. Detalii in regulament.

Aceasta promotie s-a incheiat pe 28.02.2019

Mai poti inregistra online produsele achizitionate in perioada promotiei pana la data de 15 martie 2019 inclusiv.

Detalii campanie

 • Perioada promotiei

  1 decembrie 2018 - 28 februarie 2019

  Orice achizitie efectuata inainte sau dupa incheierea campaniei nu va fi luata in considerare. Verifica lista de produse participante.

 • Inregistrare online

  Data limita: 15 martie 2019

  Inregistreaza produsul online, incarca o copie a facturii sau a bonului fiscal, iar in termen de  20 de zile lucratoare iti vom trimite cadoul.

 • Magazine partenere

  Lista de magazine partenere

  Doar produsele achizitionate din magazinele participante la promotie sunt eligibile sa primeasca beneficiul din promotie.

homepage mysodexo.ro tichet cadou pass

Tichete cadou

In functie de produsul achizitionat, vei primi pana la 500 de lei inapoi, sub forma de tichete cadou Sodexo. Tichetele cadou pot fi folosite in orice magazin afisat pe site-ul MySodexo.ro, la categoria Cadou Pass, sau orice magazin care afiseaza logo-ul Sodexo in unitate. Poti alege intre hipermarket-uri, agentii de turism, restaurante sau multe altele!

tichet Sodexo Cadou Pass
Tichet Cadou Pass

Fiecare tichet Cadou Pass are o valoare de 50 de lei si este valabil pana la sfarsitul anului 2019.

De ce un cuptor cu abur?

Adauga abur cand prepari peste sau fripturi pentru a pastra fragezimea lor. Senzorul de temperatura va controla cu exactitate cantitatea de abur necesara, pentru o cina gustoasa in fiecare seara. De asemenea, poti seta cuptorul sa gateasca friptura exact asa cum iti place: in sange, mediu sau bine-facuta, iar sonda FoodProbe va opri cuptorul atunci cand temperatura corespunzatoare este atinsa.

Cea mai sigura suprafata

Plitele cu inductie se adapteaza vaselor tale, incalzindu-le rapid si uniform. Daca nu exista vase pe plita, zonele de gatit nu se incalzesc. In plus, suprafata nefolosita ramane rece, motiv pentru care plitele cu inductie sunt mai sigure. Nimic nu se arde, iar suprafata moderna si plata nu permite acumularea murdariei. Prin urmare, vei dedica mai putin timp curateniei si mai mult timp savurarii preparatelor.

Mentine-ti stilul, anotimp dupa anotimp

Uscatoarele noastre Perfect Care ajusteaza temperatura si miscarea tamburului in functie de material, asigurand o uscare uniforma si blanda. Indiferent ca este vorba despre articole delicate din matase, haine groase din lana sau imbracaminte speciala pentru exterior - calitatea si forma hainelor se vor mentine. 

Economie de spatiu

Poti beneficia de cea mai buna ingrijire a hainelor tale, chiar si in cel mai mic apartament. Cu masina de spalat rufe cu uscator Electrolux DualCare, poti spala si usca pana la 6 kg de rufe deodata. Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi programul dorit si sa apesi un buton - masina de spalat cu uscator va sti exact ce are de facut. Niciodata nu vei mai spala sau usca prea intens, iar hainele tale vor ramane ca noi pentru mai mult timp - chiar si cele din lana sau matase.