.

.

Electrolux pentru casa ta

Cumparati in perioada 01.02 - 30.04.2018 un aparat electrocasnic Electrolux sau AEG din promotie si primiti inapoi pana la 600 lei in vouchere cadou, in functie de produsul achizitionat. 

Aceasta promotie s-a incheiat pe 30.04.2018

Mai puteti inregistra produsul achizitionat in perioada campaniei pana la data de 15.05.2018, ora 24:00

Detalii promotie

Masina de spalat rufe AEG LTX7E273E a fost adaugata in lista de produse participante la promotia Cash Back 2018

 • Perioada promotiei

  01 februarie - 30 aprilie 2018

  Orice achizitie efectuata inainte de 01 februarie 2018 sau dupa 30 aprilie 2018 nu va fi luata in considerare. Consultati regulamentul promotiei.

 • Inregistrare online

  Data limita: 15 mai 2018

  Inregistrati produsul online, incarcati o copie a facturii sau a bonului fiscal, iar in termen de 20 de zile lucratoare, cadoul va ajunge la dvs.

 • Magazine partenere

  Lista de magazine partenere

  Doar produsele achizitionate din magazinele participante la promotie sunt eligibile sa primeasca beneficiul din promotie.

electrolux cashback voucher

In termen de 20 de zile lucratoare de la validarea inregistrarii, va vom trimite voucherele cadou "Electrolux pentru casa ta". Valoarea unui voucher este de 50 lei, iar numarul voucherelor pe care le primiti depinde de codul produsului achizitionat si inregistrat. Puteti participa la aceasta promotie cu mai mult de un produs. Lista completa a produselor aflate in promotie si numarul de vouchere aferente fiecarui produs este prezentata in Anexa 1, pagina 6 din regulamentul promotiei. 

sodexo

Unde puteti folosi voucherele din promotia cashback? 

Voucherele pot fi folosite in orice magazin afisat pe site-ul MySodexo.ro, la categoria Smart Pass, sau care indica acest lucru la intrarea in unitate. Puteti alege intre hipermarket-uri, agentii de turism, benzinarii sau multe altele, putand filtra agentii economici in functie de distanta fata de dvs. 

abonare newsletter

Noutati, sfaturi si retete

Inscrieti-va la newsletterul nostru pentru a fi primii care afla noutatile Electrolux. Fie ca doriti sa fiti la curent cu ultimele tehnologii in materie de gatit, fie ca vreti sa gasiti idei care sa va inspire pentru pregatirea unei mese festive sau retete si ingrediente secrete - le acoperim pe toate in articolele din newsletter.