.

.

Depasiti limitele gatitului

Daca achizitionati un robot de bucatarie Kitchen Assistent (EKM4610EKM4620 sau EKM6100) in perioda 13 noiembrie 2017 - 15 ianuarie 2018, primiti cadou un suport pentru tort pentru a prezenta cele mai noi creatii in cel mai dulce domeniu al gastronomiei: desertul! Tot ce trebuie sa faceti este sa inregistrati produsul online pentru a beneficia de acest cadou.

Aceasta promotie s-a incheiat pe 15.01.2018

Mai puteti inregistra online produsele achizitionate in perioada promotiei pana la data de 30 ianuarie 2018 inclusiv.

Detalii promotie

 • Perioada promotiei

  13 noiembrie 2017 - 15 ianuarie 2018

  Orice achizitie efectuata inainte de 13 noiembrie 2017 sau dupa 15 ianuarie 2018 nu va fi luata in considerare.

 • Inregistrare online

  Data limita: 30 ianuarie 2018

  Inregistrati produsul online, incarcati o copie a facturii, iar in termen de 20 de zile lucratoare, cadoul va ajunge la dvs.

 • Magazine partenere

  Atentie!

  Doar produsele achiziţionate din magazinele partenere sunt eligibile sa primeasca beneficiul din promotie.

electrolux kitchen assistent

 

Robotul de bucatarie Electrolux Kitchen Assistent EKM6100 este prevazut cu un motor puternic de 1200W, lumina LED, un bol de 5,7 litri, un cronometru programabil cu oprire automata si un sistem de ridicare a bolului, care permite folosirea unui vas mai mare fara a pierde din stabilitatea aparatului.

In termen de 20 de zile lucratoare de la trimiterea tuturor informatiilor solicitate (inregistrare produs, dovada achizitie), Electrolux va trimite prin curier suportul pentru tort. Beneficiati de acest cadou de fiecare data cand inregistrati un produs aflat in promotie, in perioada promotiei.

electrolux kitchen assistent

 

Robotii de bucatarie Electrolux Kitchen Assistent EKM4610 si EKM4620 au o capacitate de 4,8 litri, un motor de 1000W si o gama larga de accesorii pentru orice sarcina in bucatarie. Din metal rezistent, robotii de bucatarie Electrolux Kitchen Assistent chiar pot deveni asistentul dvs. de incredere.

abonare newsletter

Noutati, sfaturi si retete cu newsletterul Electrolux

Inscrieti-va la newsletterul nostru pentru a fi primii care afla noutatile Electrolux. Fie ca doriti sa fiti la curent cu ultimele tehnologii in materie de gatit, fie ca vreti sa gasiti idei care sa va inspire pentru pregatirea unei mese festive sau retete si ingrediente secrete- le acoperim pe toate in articolele din newsletter.