.

Depăşiţi limitele gătitului

Dacă achiziţionați un robot de bucătărie Kitchen Assistent (EKM 4000 sau EKM 4600) în perioda 01 februarie - 30 aprilie 2017, primiți cadou un accesoriu pentru tocat carne pentru a prepara chiftele de casă, burgeri și carne tocată pentru mezeluri. Tot ce trebuie să faceți este să înregistrați produsul online pentru a beneficia de acest cadou.

Înregistrare produse

Această promoţie s-a încheiat pe 30.04.2017

Mai puteţi înregistra online produsele achiziţionate în perioada promoţiei până la data de 15 mai 2017 inclusiv.

Detalii promoţie

Perioada promoţiei

01 februarie - 30 aprilie 2017

Orice achiziţie efectuată înainte de 01 februarie 2017 sau după 30 aprilie 2017 nu va fi luată în considerare. Consultaţi regulamentul promoţiei.

Înregistrare online

Data limită: 15 mai 2017

Înregistraţi produsul online, încărcaţi o copie a facturii sau a bonului fiscal, iar în termen de 20 de zile lucrătoare, cadoul va ajunge la dvs.

Magazine partenere

Lista de magazine partenere

Doar produsele achiziţionate din magazinele participante la promoţie sunt eligibile să primească beneficiul din promoţie.

Rapid și ușor de atașat, introduceţi acest accesoriu pentru tocat, pur și simplu, în butucul de fixare pe partea din față a robotului de bucătărie Kitchen Assistent.

În termen de 20 de zile lucrătoare de la trimiterea tuturor informațiilor solicitate (înregistrare produs, dovadă achiziție), Electrolux vă va trimite, prin curier, accesoriul pentru tocat carne, ACCESSORY MG. Puteți beneficia de fiecare dată de promoție, indiferent de numărul de roboţi de bucătărie achiziționaţi în perioada menționată.

abonare newsletter

Noutăţi, sfaturi şi reţete cu newsletterul Electrolux

Înscrieţi-vă la newsletterul nostru pentru a fii primii care află noutăţile Electrolux. Fie că doriţi să fiţi la curent cu ultimele tehnologii în materie de gătit, fie că vreţi să găsiţi idei care să vă inspire pentru pregătirea unei mese festive sau reţete şi ingrediente secrete - le acoperim pe toate în articolele din newsletter.