Acest site web utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii pe acest site web fara a va modifica setarile browser-ului web privind cookie-urile va dati acordul cu privire la utilizarea de catre noi a cookie-urilor. Aflati mai multe citind ghidul nostru privind utilizarea cookie-urilor.
Ingrediente
Pentru aluat |
260g de faina 3,5g de drojdie uscata 1 lingurita de sare 3 linguri de ulei de masline 150 ml apa calduta |
Pentru topping |
50ml suc de rosii 250g de mozzarella Masline kalamata fara samburi Rosii prunisoara feliate Cateva frunze de busuioc proaspat Rucola Prosciutto crudo |

1. Puneti faina, sarea si drojdia uscata in bolul asistentului de la Electrolux. Folositi accesoriul pentru framantat aluaturi si adaugati treptat apa calduta. Spre finalul framantarii adaugati uleiul de masline si aluatul blatului de pizza este gata!

2. Intindeti o foaie cu grosimea de jumatate de centimetru si decupati cercuri mai mici sau mai mari (dupa preferinte) cu ajutorul unui pahar sau a unui bol potrivit. Asezati bucatile de aluat pe o tava asternuta cu hartie de copt (sau pe piatra de copt din kitul pizza) si ungeti-le cu suc de rosii.

3. Presarati bucatele mici de mozzarella, felii de rosii si felii de masline pe o parte dintre viitoarele mini pizza.

4. Bagati tava in cuptor si selectati programul special pentru copt pizza. La finalul programului scoateti tava din cuptor. Puneti rucola si prosciutto crudo pe bucatile de pizza pe care ati pus doar suc de rosii si mozzarella. Pe celelalte presarati frunzulite proaspete de busuioc.

Produse recomandate

#MakeLifeDelicious cu Printesa Polonic
Fie ca sunteti pasionat de gatit, fie ca sunteti doar in cautarea unei retete care sa va inspire, va invitam sa urmariti transmisiile noastre LIVE. Descoperiti retetele noastre si urmariti-ne in direct. Urmatoarea transmisiune live este pe 6 decembrie la ora 20:00.