Acest site web utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii pe acest site web fara a va modifica setarile browser-ului web privind cookie-urile va dati acordul cu privire la utilizarea de catre noi a cookie-urilor. Aflati mai multe citind ghidul nostru privind utilizarea cookie-urilor.
Ingrediente
Pentru aluat |
400g piure de banana 250 g faina integrala 10 g praf de copt 150 ml kefir 100 ml ulei vegetal 100 g zahar brun 1 lingura de cardamom macinat |
Pentru glazura |
200 g de ciocolata neagra |

1. Cu exceptia ciocolatei, amestecati toate ingredientele in bolul robotului de bucatarie Kitchen Assistent. Pentru aceasta reteta, ordinea nu este importanta!

2. Turnati aluatul intr-o forma de copt si introduceti forma in cuptorul preincins la 180 de grade, timp de 40 de minute pe functia de copt paine. Nu uitati sa adaugati apa in compartimentul special!

3. Intre timp, topiti bucatile de ciocolata neagra pe bain marie. Cand aluatul este copt, scoateti-l cu grija din forma si glazurati prajitura cu ciocolata topita. Pofta buna!
