caine

Un camin curat, cu animale de companie

Iubim animalele de companie. Nimic nu se compara cu legatura stransa pe care o simtim pentru prietenii nostri necuvantatori. Ei fac parte din familia noastra, pana la urma. Singura problema ramane parul, care ajunge peste tot si iti da batai de cap in mod regulat. Dar, daca ar exista cateva trucuri sa scapi de parul de animale? 

Accesorii de aspirator pentru parul de animale

Cand vrei sa scapi de parul de animale, totul se reduce la accesoriul potrivit. Folosind duza obisnuita a aspiratorului, nu vei obtine rezultatele dorite - in special cand vine vorba de canapele sau locuri greu accesibile. 

 • mini turbo
  1
  Peria Mini Turbo

  Perie rotativa puternica pentru o aspirare exceptionala a parului de animale si a fibrelor. Special conceputa pentru spatii mai greu accesibile, precum scari, mobila si scaune de masina.

 • 2
  Duza cu plus

  Duza cu plus este ideala pentru indepartarea cu eficienta maxima a parului de animale de pe tapiterie si toate celelalte suprafete textile din locuinta ta. 

Trucul cu servetelele pentru uscator

Nu ai un aspirator la indemana sau nu ai un accesoriu special conceput pentru parul de animale? Nu te ingrijora, servetelele pentru uscator sunt arma ta secreta cand vrei sa indepartezi parul de animale de pe orice suprafata, datorita electricitatii statice. Poate nu iti vor curata toata casa, insa le poti folosi pe haine, pe scaune, tabureti, masa, canapea etc., si vei scapa de par ca prin magie. 

Articole recomandate

 • GHIDUL ACCESORIILOR
  accesorii aspirator
 • MENTINE SACII SI FILTRELE IN STARE OPTIMA
  filtru aspirator
 • TRUCURI INEDITE PENTRU ASPIRATOR
  aspirator electrolux