accesorii aspirator

Ghidul accesoriilor pentru aspiratoare

Te-ai intrebat vreodata ce sunt toate accesoriile si la ce folosesc toate periile din setul aspiratorului? Fa cunostinta cu noile tale arme secrete, special concepute sa te ajute sa aspiri si sa cureti fara efort orice colt al casei. 

Accesoriul Electrolux 3-in-1

Unele aspiratoare sunt dotate cu un singur accesoriu, insa nu te ingrijora - e un fel de 'briceag multifunctional' al accesoriilor pentru aspirat. Acest accesoriu este compus din 3 tipuri de perie/duza: o perie pentru praf, o duza pentru spatii inguste si o duza pliabila pentru tapiterie. Astfel, ai la indemana toate instrumentele necesare mentinerii unui camin curat.  Hai sa le cunosti mai bine!

Peria pentru praf

Sa incepem cu peria pentru praf. Aceasta este accesoriul ideal pentru aspirarea prafului, in special din zonele greu accesibile. Perii moi fac posibila aspirarea prafului de pe pervaze, abajururi, plinte etc. O poti folosi chiar si pe mobila sau alte obiecte cu suprafata care se zgarie usor. 

Duza pentru spatii inguste

Dupa cum ii zice si numele, duza pentru spatii inguste este conceputa sa te ajute sa aspiri pana si cele mai inguste locuri, unde alte accesorii nu ajung/nu incap. Este ideala pentru colturi, crapaturi, calorifere (intre elementi si chiar in spatele lor), dar si intre pernele canapelei. 

Duza pentru tapiterie

Duza pentru tapiterie asigura curatenia tuturor suprafetelor textile din locuinta, datorita benzii integrate cu plus, care reuseste sa scoata din material praful, murdaria si parul de animale. 

Articole recomandate

  • SCAPA DE PARUL DE PE PERIE
    perie aspirator
  • MENTINE SACII SI FILTRELE IN STARE OPTIMA
    filtru aspirator
  • TRUCURI INEDITE PENTRU ASPIRATOR
    aspirator electrolux