Pastreaza impermeabilitatea hainelor tale de exterior

Atat masinile de spalat rufe cat si uscatoarele Electrolux sunt prevazute cu programe de spalat si uscat special concepute pentru hainele de exterior, care lucreaza impreuna la reactivarea impermeabilitatii hainelor. Astfel, te poti bucura de gecile tale preferate mai mult timp.

 • geaca albastra Helly Hansen
  1
  Cum sa reactivezi impermeabilitatea

  Hainele tale impermeabile trebuie sa fie spalate, altfel, in timp, isi pot pierde proprietatea de respirabilitate. Mai intai, goleste buzunarele, apoi inchide fermoarele si buzunarele.

 • compartiment detergent
  2
  Alege detergentul potrivit

  Toarna detergent lichid in compartimentul corespunzator (1) si agentul de impermeabilitate in compartimentul pentru balsam (2) pentru a reactiva impermeabilitatea hainelor odata cu ultima clatire. Nu folosi detergent pudra, balsam sau clor.

 • program special
  3
  Program pentru haine de exterior

  Selecteaza programul Outdoor (haine de exterior). Daca masina ta de spalat nu ofera un program dedicat hainelor de exterior, selecteaza un ciclu de clatire suplimentara. 

 • usuca hainele
  4
  Usuca hainele in uscator

  Usuca geaca in uscatorul Electrolux prevazut cu programul Outdoor. Temperatura potrivita si timpul uscarii ajuta la refacerea impermeabilitatii hainelor tale preferate. 

Reactiveaza impermeabilitatea hainelor mai eficient decat prin uscare naturala, cu noul program Outdoor al sistemului DelicateCare®

Cu sistemul DelicateCare, impermeabilitatea hainelor tale de exterior este refacuta mai bine decat prin uscare naturala. DelicateCare ajusteaza temperatura si miscarea tamburului pentru a proteja materialele tehnice, asigurand nivelul potrivit de caldura.

Articole recomandate

 • CUM SA SPELI CAMASILE - TREI SFATURI UTILE
 • CUM SA SPELI GECILE CU PUF
 • O masina de spalat ca noua, in doar 3 pasi

  O masina de spalat ca noua, in doar 3 pasi

  Textile moi si culori vii - multumita masinii tale de spalat rufe. Ingrijeste-te de ea si mentine-o in cea mai buna stare in doar 3 pasi simpli.