Cum sa speli gecile cu puf

Daca ai grija de geaca ta cu puf, si ea va avea grija de tine. Adauga mingi speciale in cuva uscatorului pentru a impiedica umplutura din pene sa se adune prin colturile gecii. Astfel, vei fi mereu protejat de frig si umezeala.

 • program selectat
  1
  Spala la temperatura joasa

  Spala geaca cu puf folosind un program delicat cu temperatura joasa si selecteaza clatire suplimentara pentru a indeparta orice urma de detergent.

 • minge uscator
  2
  Perne si plapumi cu puf

  Pentru cel mai bun rezultat la uscare, foloseste programul special pentru lana. Daca masina ta de spalat rufe nu are un program pentru lana, alege un ciclu lung de spalare la temperatura medie si foloseste mingii speciale pentru uscator pentru a te asigura ca umplutura va fi distribuita si uscata uniform. Nu le scoate din uscator pana nu sunt 100% uscate. 

 • geaca albastra din puf
  3
  Protejeaza geaca ta cu puf

  Spala geaca cu puf separat de alte haine, goleste buzunarele si inchide buzunarele cu scai si toate fermoarele, pentru a proteja geaca in timpul curatarii si uscarii.

Tehnologie 3DSense pentru uscare precisa

CycloneCare cu tehnologia 3DSense ingrijeste la superlativ toata garderoba ta. Umiditatea din interiorul hainelor este detectata cu ajutorul senzorilor cu pana la 5 centimetri in adancime. Spre deosebire de uscatoarele obisnuite, uscatoarele cu 3DSense continua ciclul pana cand hainele voluminoase sunt uscate cu precizie - fara sa mai fie nevoie sa le usuci natural. Acest lucru asigura mentinerea aspectului unic al gecii cu puf si o izolare termica cu pana la 30% mai buna, comparativ cu uscarea naturala.

Articole recomandate

 • CUM SA SPELI CAMASILE - TREI SFATURI UTILE
 • CUM SA SPELI LANA
 • CUM SA SPELI HAINELE SPORTIVE