Cum sa speli lana

Conceputa sa fie durabila, lana reprezinta o adevarata investitie, daca stii sa ai grija de ea. Fie ca este vorba de un palton elegant sau un pulover de zi cu zi, urmand sfaturile de mai jos, vei reusi sa le mentii in cea mai buna stare ani la rand. 

 • program selectat
  1
  Spala hainele din lana in masina de spalat

  Daca masina ta de spalat rufe nu are un program special pentru hainele din lana, iti recomandam sa folosesti un program cu temperatura joasa. De asemenea, asigura-te ca toate hainele din lana sunt spalate intoarse pe dos.

 • pulover gri din lana
  2
  Alege detergentul potrivit

  Evita sa folosesti detergenti cu actiune puternica, detergenti 'bio' cu enzime sau orice detergent care contine clor. Foloseste un detergent special conceput pentru hainele din lana.

 • pulovere din lana
  3
  Cum depozitezi corect articolele din lana

  Depoziteaza puloverele din lana impaturite, pe raft, pentru a le proteja impotriva deformarii. Daca trebuie sa le agati, foloseste umerase special concepute pentru lana, pentru maximum de suport. 

Spala si usuca lana

Programul pentru hainele din lana al masinilor de spalat Electrolux PerfectCare este certificat de catre The Woolmark Company, adica este la fel de delicat precum spalatul la mana. De asemenea, uscatoarele DelicateCare sunt prevazute cu un program special conceput pentru lana. Miscarea speciala a tamburului mentine hainele lipite de tambur, pentru rezultate la fel de bune precum uscarea pe orizontala. Astfel, poti avea incredere ca hainele tale preferate de lana nu vor intra la apa si nici nu se vor deforma sau deteriora. 

Articole recomandate

 • CUM SA SPELI HAINELE DIN FLEECE
 • CUM SA SPELI GECILE CU PUF
 • O masina de spalat ca noua, in doar 3 pasi

  O masina de spalat ca noua, in doar 3 pasi

  Textile moi si culori vii - multumita masinii tale de spalat rufe. Ingrijeste-te de ea si mentine-o in cea mai buna stare in doar 3 pasi simpli.