Accesorii pentru spalarea rufelor

Accesorii pentru spalarea rufelor

Accesorii pentru masina dumneavoastra de spalat

Asa cum o tinuta este imbunatatita de perechea potrivita de incaltari, de un ceas sau o geanta - puteti imbunatati experienta dumneavoastra cu masina de spalat cu ajutorul accesoriilor noastre. Optimizati performanta acesteia si descoperiti modalitati cu totul noi de a va ingriji hainele.

Mentineti-va hainele proaspete

Parfumurile noastre atent selectate ofera hainelor dumneavoastra senzatia si parfumul de "proaspat spalat" in doar cateva minute.

Nu spalati excesiv - improspatati-va hainele in doar 15 minute

Bucurati-va de sentimentul de “proaspat spalat” fara a utiliza un program complet de spalare dupa fiecare purtare. Electrolux FreshScent este primul sistem din lume care improspateaza hainele cu abur si parfumuri in loc de detergent. Aburul si parfumurile noastre atent selectate va vor mentine hainele aspectuoase si cu un miros excelent.

Suprapuse - in favoarea dumneavoastra

Exploatati la maximum spatiul de care dispuneti cu ajutorul kit-ului nostru de suprapunere. Stivuiti uscatorul si masina de spalat rufe in siguranta, fara alte sisteme de prindere. Un raft incorporabil glisant face ca incarcarea si descarcarea sa fie realizate fara efort.

Spalarea rufelor - la un cu totul alt nivel

Piedestalul special ridica masina de spalat si uscatorul de la sol, simplificand incarcarea si descarcarea rufelor. Dispune, de asemenea, si de un sertar usor accesibil, unde puteti depozita diverse obiecte necesare. Tot ce va trebuie, intr-un singur loc.

In saculet

Articolele vestimentare pretioase si delicate vor fi protejate si perfect curatate folosind saculetul pentru spalare Electrolux.

Secretul unor haine moi, care nu se electrizeaza

Adaugati un servetel special atunci cand va uscati hainele in uscatorul de rufe, iar la final, acestea vor fi mai moi si mai usor de calcat. Servetelele pentru uscator sunt potrivite pentru toate materialele care pot si spalate cu apa - reduc cutele, previn electrizarea si ofera hainelor un parfum placut.

Culorile iubesc sarea

Fara sa vina in contact cu hainele dumneavoastra, sarea activeaza un filtru cu schimb ionic care dedurizeaza apa si elimina mineralele nocive si impuritatile. Astfel, culorile isi vor pastra intensitatea spalare dupa spalare, iar negrul nu va deveni gri.