Noua colectie PerfectCare

Noua colectie PerfectCare

Ingrijeste-ti hainele asa cum se cuvine

Iti prezentam cel mai avansat sistem de ingrijire a tesaturilor. Colectia PerfectCare reprezinta ultima generatie in ceea ce priveste designul, tehnologia si ingrijirea.

Poarta-ti garderoba

Nu-ti schimba garderoba, ci felul in care iti ingrijesti hainele. Hainele ingrijite cum se cuvine arata bine pentru mai mult timp. Electrocasnicele Electrolux din gama PerfectCare nu doar curata hainele - te ajuta sa-ti pastrezi stilul. 

Masinile de spalat PerfectCare 

Imagineaza-ti hainele tale aratand ca noi pentru mai mult timp. Culori care nu se estompeaza, tesaturi care isi pastreaza forma si textura. Imagineaza-ti un stil care se mentine.

Descopera masinile de spalat rufe

  

      

Gama de masini de spalat rufe PerfectCare

Imbraca-te elegant - in fiecare zi

Nu lasa instructiunile de pe etichete sa-ti dicteze stilul. Cu PerfectCare, poti avea incredere ca articolele delicate, cele din lana si chiar cele cu indicatia "doar spalare manuala" pot fi ingrijite acasa. Imbraca-te elegant in fiecare zi si bucura-te de un stil fara limitari. 

Uscatoarele PerfectCare 

Imaginati-va ca hainele dumneavoastra isi pastreaza forma si textura pentru mai mult timp. Haine din matase care nu se sifoneaza, articole din lana care nu se micsoreaza si haine de exterior care raman impermeabile. Imaginati-va ca puteti usca in uscatorul de rufe articole de imbracaminte cu care nu visati sa puteti face asta vreodata.

Explorati functiile

  

      

Gama de uscatoare PerfectCare

Perechea perfecta

In sfarsit, un sistem  de ingrijire pentru intreaga dumneavoastra garderoba. Masinile de spalat rufe si uscatoarele din colectia PerfectCare au fost create si optimizate pentru a lucra impreuna.

  

      

Accesorii

Asa cum o tinuta este imbunatatita de perechea de pantofi potrivita, de un ceas sau o geanta - puteti imbunatati experienta de ingrijire a hainelor cu ajutorul accesoriilor noastre. Imbunatatiti performanta masinii dumneavoastra de spalat si descoperiti modalitati cu totul noi de a va ingriji hainele.