Începe noul an școlar cu reduceri de până la 20%

Începe noul an școlar cu reduceri de până la 20%

Cumpără electrocasnice reduse cu până la 20%, care să te ajute la curăţenie sau la pregătirea meselor odată cu începerea școlilor. Perioadă promoţie 05 - 18 Septembrie

Vezi produsele participante

Noul robot de bucătărie Love your Day este dotat cu tot ce ai nevoie pentru a prepara cu succes reţetele preferate. Gama de accesorii ale acestui robot oferă flexibilitatea de care ai nevoie în bucătărie, atunci când ai un program încărcat.
De la produse de patiserie pufoase, la pâini cu crustă crocantă, rezultatele pot fi excepţionale de fiecare dată. Cu accesoriile universale, inclusiv SoftEdgeBeater™ și PerfectRiseLid™, Kitchen Assistent te ajută să pregătești preparatele potrivite pentru fiecare ocazie.
Încălzeşte, gustă și bucură-te de aroma preferată de ceai și alte băuturi calde cu fierbătorul Create 3, rapid şi uşor de folosit.
Fierbătorul de apă Create 4 este prevăzut cu un element de încălzire ascuns.
Fierbătorul Explore 7 este conceput să ușureze atingerea și menţinerea temperaturii optime, cu ajutorul comenzilor precise. Indiferent dacă este mâncare de bebeluși la 40°C, ceai verde la 80°C sau cafea la 95°C, fierbătorul va opri automat încălzirea atunci când atinge temperatura selectată.
De la gustul de ceai verde la cel de ceai negru, exact asa cum trebuie. Extrage toata aroma din ceaiul preferat prin infuzia la o temperatura exacta. Noul fierbator din seria 7000 are sistem SelectPRO™ care permite alegerea temperaturii optime pentru orice tip de ceai.
Cu o unitate portabilă accesibilă cu ușurinţă și accesorii încorporate, aspiratorul fără fir Well Q6 permite trecerea rapidă de la podea la acele zone greu de aspirat și înapoi.
Designul ergonomic al aspiratorului Well Q6 cu mâner comod și distribuţie uniformă a greutăţii transformă aspiratul podelei într-o activitate mai confortabilă. Mânerul unităţii portabile asigură o curăţare fără efort a mobilei și a zonelor de la înălţime.
Tehnologia axială ciclonică asigură o performanţă fără compromis pe parcursul aspirării, chiar și atunci când recipientul pentru praf este plin. *Menţine până la 99% din performanţa iniţială de aspirare, pe măsură ce recipientul se umple, în concordanţă cu IEC 62885-2 ediţia 1.0: 5.1, 5.7 și 5.9 la setarea de putere maximă. **Măsurat în modul eco
Designul și funcţionalitatea aspiratorului Well Q8 Allergy au fost special concepute pentru mai mult confort în timpul aspirării. Duza motorizată BEDPROPOWER™ PLUS asigură o aspirare temeinică a așternuturilor și a saltelelor, în timp ce lumină UVC elimină bacteriile, acarienii, sporii și virusurile de pe aceste suprafeţe.
Aspirator 2-in-1, puternic și usor de manevrat, special conceput pentru curăţenie fără efort. Unitatea de mână este concepută să reducă la maximum zgomotul, combinând designul optimizat al fluxului de aer cu evacuarea amortizată.
Simpla apăsare a unui buton îndepărtează toate firele de păr și fibrele de pe perie. Autonomie excepţională de până la 55 de minute (modul Min).
Puternicul aspirator vertical 2 în 1 este prevăzut cu perie PowerPro – duza special concepută pentru suprafeţele dure, pentru îndepărtarea mizeriei și a prafului fin, pentru curăţenie fără efort și performanţă excepţională³. ³comparat cu modelul anterior EER77SSM
Descoperă un aspirator puternic și versatil, conceput pentru stilul actual de viaţă. Poţi aspira temeinic întreaga locuinţă dintr-o singură încărcare a acumulatorului sau elimina rapid murdăria ocazională, indiferent de suprafaţa de aspirare.
Funcţia Quick Release face manipularea aspiratorului mai ușoară. Cu o singură atingere a unui buton poţi detașa cu ușurinţă unitatea portabilă, folosind o singură mână.
Aspiratorul pentru geamuri și suprafeţe Well S7 curăţă impecabil datorită lamelor din cauciuc natural, care nu lasă nicio urmă, indiferent de direcţia în care stergi. Acumulatorii pe bază de litiu oferă până la 60 de minute de funcţionare continuă la doar 60db, Well S7 fiind și cel mai silenţios aspirator de geamuri și suprafeţe din gama noastră.
Curăţă perfect ferestrele și suprafeţele în orice direcţie, fără urme sau stropi, datorită lamelor din cauciuc natural de calitate superioară.
Tije pentru curăţarea spaţiilor vitrate de până la 4 metri înălţime. Setul conţine: 1x tijă telescopică cu suport pentru aspirator, 1x tijă telescopică cu suport pentru lavetă din microfibră și 1x lavetă microfibră. Compatibil cu gama de aspiratoare WELL S7.
Această curea cu organizator poate căra (la nivelul șoldului) atât aspiratorul pentru curăţat geamuri, cât și recipientul cu detergent lichid. Poate fi utilizată și pentru bormașini cu acumulatori, lavete etc.
Set de 2 lame profesionale din cauciuc natural, pentru curăţare perfectă în orice direcţie. Lungime lame: 17 cm. Ușor de înlocuit. Compatibile cu aspiratoarele WELL S7.
Set de 2 lame profesionale din cauciuc natural, pentru curăţare perfectă în orice direcţie. Lungime XL: 29 cm. Ușor de înlocuit. Compatibile cu gama de aspiratoare WELL S7.
Set de 2 lame profesionale din cauciuc natural, de 29 cm lăţime, special concepute pentru curăţarea faianţei. Ușor de înlocuit. Compatibile cu aspiratoarele din gama WELL S7.
Duză de 17 cm lăţime pentru zone înguste. Duza este prevăzută cu o lamă din cauciuc natural. Compatibilă cu aspiratoarele din gama WELL S7.
Duză de 28 cm lăţime, special concepută pentru faianţă, gresie sau zone vitrate mari. Include o lamă din cauciuc natural. Compatibilă cu aspiratoarele din gama WELL S7.
Setul conţine: 1x recipient plastic cu pulverizator, 1x lavetă din microfibră, 1x detergent concentrat Crystal Clean pentru 250ml lichid diluat. Compatibil cu gama de aspiratoare WELL S7
Lavete din microfibră pentru utilizare împreună cu recipientul cu detergent. Conţine 2 lavete din microfibră lavabile în mașina de spălat rufe, la programul standard de 60 °C. Compatibil cu gama de aspiratoare WELL S7.