.

Cel mai mare centru de divertisment culinar din Europa

Acest concept unic a fost lansat, in 2012, la Moscova, dupa care a ajuns, in 2015 in Singapore, unde publicatia The Business Times l-a definit drept Disneyland-ul experientelor culinare. Spatiul creat este unul relaxant, in stilul loft-urilor din New York, fiind locul ideal pentru a incerca retete noi, a primi oaspeti, a gazdui team-building-uri eficiente si distractive, evenimente corporate, conferinte, aniversari de neuitat, petreceri pentru copii sau numeroase petreceri tematice.


Primul centru CULINARYON din Bucuresti este situat pe Soseaua Pipera, nr. 48, intr-un hangar incarcat de istorie, complet renovat, si se intinde pe o suprafata de 1.300 de metri patrati. Locul respira un puternic spirit industrial, mai ales datorita elementelor unice de design: podelele de lemn, peretii din caramida, nuantele puternice de violet. Aici veti gasi trei mari studiouri modulare de gatit care comunica intre ele, fiecare fiind echipat cu statii de gatit mobile dotate cu aparatura Electrolux, mese speciale pentru bucatari, bar si sisteme multimedia de ultima generatie – ingredientele perfecte pentru cele mai reusite evenimente corporate sau pentru petreceri private memorabile.

 

Va incurajam sa va explorati pasiunea pentru gastronomie, la Horeca School, si sa descoperim impreuna cum ne putem face viata mai delicioasa, cu cateva retete semnate de Electrolux si scoala de cooking. 

olguta iliescu demonstreaza o reteta

 

Pentru mai multe detalii despre cursurile Horeca School, puteti accesa website-ul oficial sau pagina de Facebook. De asemenea, pentru a fi la curent cu cele mai noi creatii culinare Electrolux & Horeca School, va sfatuim sa vizitati pagina de Facebook Electrolux si sa va abonati la newsletter-ul Electrolux.

Retete Electrolux & Horeca School