.

.

CulinaryON

Cel mai mare centru de divertisment culinar din Europa

Acest concept unic a fost lansat, in 2012, la Moscova, dupa care a ajuns, in 2015 in Singapore, unde publicatia The Business Times l-a definit drept Disneyland-ul experientelor culinare. Spatiul creat este unul relaxant, in stilul loft-urilor din New York, fiind locul ideal pentru a incerca retete noi, a primi oaspeti, a gazdui team-building-uri eficiente si distractive, evenimente corporate, conferinte, aniversari de neuitat, petreceri pentru copii sau numeroase petreceri tematice.


culinaryon hangar electrolux

Primul centru CULINARYON din Bucuresti este situat pe Soseaua Pipera, nr. 48, intr-un hangar de 1.300 m2,  incarcat de istorie, complet renovat in spirit puternic industrial. Trei mari studiouri modulare de gatit sunt echipate cu statii de gatit mobile dotate cu aparatura Electrolux, mese speciale pentru bucatari, bar si sisteme multimedia de ultima generatie – ingredientele perfecte pentru cele mai reusite evenimente corporate sau pentru petreceri private memorabile.

"Toata lumea iubeste CULINARYON. Adultii spun ca aici au avut parte de cele mai frumoase experiente legate de munca. Copiii nu se mai satura sa-si murdareasca mainile in timp ce invata sa gateasca. Suntem siguri ca romanii se vor distra foarte bine aici gatind impreuna cu cei mai buni bucatari, intalnindu-se cu prietenii dupa serviciu, se pot relaxa in zilele libere cu colegii sau pot organiza evenimente de neuitat. Altfel spus, pot avea alaturi de noi un milion de aventuri culinare", a declarat Alessio Lewithin, Partener, CULINARYON Romania.

culinaryon powered by electrolux

CulinaryOn powered by Electrolux

Furnizor ales de 50% dintre restaurantele cu stele Michelin din Europa, Electrolux are o perspectiva unica asupra cerintelor unora dintre cele mai exigente bucatarii din lume, fiind in pozitia de a transforma echipamentele profesionale de talie mondiala, in electrocasnice de calitate superioara, adaptate pentru orice pasionat de gastronomie.

inscriere cursuri culinaryon

Pentru mai multe detalii despre cursurile CulinaryOn, puteti accesa website-ul oficial sau pagina de Facebook. Voia buna, preparatele delicioase si trucurile culinare sunt la un clic distanta.