Evenimente Electrolux

Momente memorabile

Aflați primul cele mai noi informații despre evenimentele organizate de Electrolux. De la Gourmet Festival, la noile livestream-uri #aburinbucate, vă ținem la curent cu tehnologia de ultimă generație și trendurile actuale în gastronomie.

#MakeLifeDelicious împreună cu Horeca School

#MakeLifeDelicious îţi propune o reţetă care va cuceri orice gurmand: piept de raţă gătit în tigaie şi rumenit la cuptor, fraged şi suculent. Chef Liviu Lambrino s-a alăturat Electrolux cu o serie de reţete inedite pe care te invităm să le descoperi şi tu. 

electrolux si savori urbane la festivalul de jazz de la sibiu 2017

Electrolux & Savori Urbane la Festivalul de Jazz, Sibiu

În perioada 18-21 mai 2017, Electrolux a fost partener Savori Urbane la Festivalul de Jazz de la Sibiu. Într-o atmosferă culturală deosebită, Oana Igreţiu a reuşit să-i încânte pe participanţi cu preparate #MakeLifeDelicious inspirate de bucătăria ardelenească şi nu numai: helches săsesc cu smântână, papanaşi cu iaurt, ştrudel cu mere şi clătite cu diferite sortimente. 

Cupa Marketerilor la Gătit

În perioada 10-11 mai 2017, Electrolux a susţinut evenimentul Cupa Marketerilor la Gătit by Lidl, desfăşurat în Grădina Eden, unde marketeri şi publicitari au avut oportunitatea de a-şi exprima pasiunea pentru gătit şi cunoştinţele culinare, în combinaţii de gusturi şi arome spectaculoase.

#aburinbucate tarta de mere

#MakeLifeDelicious cu Printesa Polonic

Fie ca sunteti pasionat de gatit, fie ca sunteti doar in cautarea unei retete care sa va inspire, va invitam sa urmariti transmisiile noastre live. Descoperiti retetele noastre si urmariti-ne in direct. Urmatoarea transmisiune live va fi pe 18 octombrie, ora 20:00!

tarta de mere

Noi vouchere de reduceri cu fiecare livestream!

gourmet 2016

Gourmet Festival

Electrolux este partenerul oficial al primei ediții Bucharest Gourmet Festival, desfăşurată în perioada 3-5 iunie 2016. Iubitorii bucătăriei gourmet sunt invitați să descopere gusturi noi și preparate rafinate realizate de către chef-ii-ambasadori Electrolux - Paul Siserman și Liviu Lambrino.