În seria „Testat de Adrian Nartea”, îndrăgitul actor s-a alăturat Electrolux pentru a împărtăși experienţa lui cu produsele Electrolux. Urmărește mai jos gândurile și observaţiile lui despre cum au performat produsele folosite.

Review pentru purificatorul de aer Well A7

Când Purificatorul Well A7 funcţiona pe Silent, nici nu știam că este în cameră. Nu își face simţită prezenţa dar își îndeplinește toate misiunile. A ionizat și a purificat aerul în camera mare și la etaj.
Și-a făcut treaba foarte bine, vine în mai multe variante de culori, este portabil, împrăștie aerul la 360 de grade foarte subtil. Filtrele ionizează aerul și fac foarte multe lucruri utile, mai ales pentru camera copiilor, în perioadele cu virusi și multe particule.

Adrian Nartea testează mopul Power Pro

Acum ceva timp am primit o jucărie, chiar o jucărie foarte faină. Este vorba de aspiratorul Seria 800 de la Electrolux pentru care am primit un accesoriu - mop Power Pro, care curăţă pe gresie sau pe parchet. Este foarte util atunci când vii cu câinele de afară, în casă pe gresie acesta lasă urme. Este foarte util atunci când mă joc cu fetele cu mâncare și mai dăm mâncare pe jos. Indiferent că scăpăm lapte, ulei, ciorbă sau un amestec de ingrediente, Power Pro vine "to the rescue" și mă ajută foarte mult.

Despre aspiratorul Electrolux Seria 800, cu Adrian Nartea

Îmi place foarte mult aspiratorul Seria 800 pentru că este foarte puternic. Pe lângă faptul că aspiră toate suprafeţele și își adaptează automat modul de aspirare în funcţie de ce simte el, este foarte fun. Dacă aspiri pe covor aspiră într-un fel, dacă trec pe gresie își schimbă modul și puterea de aspirare.
Îl avem de câteva luni și a luat locul aspiratorului mare pentru că este mai puternic, dar și locul aspiratorului mic pentru că este foarte versatil.

Adrian Nartea despre campania Electrolux "Fă lucrurile să dureze"

În dulapul meu sunt piese vestimentare cumpărate de 2-3 zile sau piese vestimentare de 15 ani. Sunt lucruri care îmi plac și lucruri la care ţin, lucruri pe care vreau să le pastrez mult timp de acum înainte. Au o mare valoare sentimentală. Ajutorul meu este mașina de spălat, care are capacitatea să spele hainele într-un mod foarte grijuliu, cu un consum redus de apă și care împrospatează hainele cu abur.

Aspiratorul Seria 800 - Testat de Adrian Nartea

Mie îmi plac foarte mult provocările și una dintre cele mai mari pentru mine în această perioadă este să filmez o producție românească SF. În această idee cei de la Electrolux s-au gândit să-mi facă o surpriză și să mă provoace. Mi-au trimis jucăria asta aproape SF care aspiră 99,9% din particulele de praf și care arată chiar din viitor. Pot să spun despre el că e puternic, versatil și simpatic, iar soția nu se mai ia de mine că nu are destule prize deoarece cu ajutorul aspiratorului Seria 800 de la Electrolux putem face curăţenie fără efort în întreaga casă dintr-o singură încărcare. Enjoy! @Electrolux

"Make it last" și cum să-ţi păstrezi hainele mai mult timp

îți trezește foarte ușor o amintire, așa și un obiect, chiar un tricou de care mă leagă o amintire veche, îmi trezește sentimente foarte plăcute. E foarte fain atunci când cineva te ajută să păstrezi obiectele într-o formă cât se poate de originală, în așa fel încât să te poţi bucura de ele și de amintirea lor cât mai mult timp. Așa că mulţumesc mult Electrolux că ai intuit asta prin campania “Make it last” (Fă lucrurile să dureze) si mă ajuţi să păstrez tricoul ăsta așa cum e și sa zâmbesc până la bătrâneţe purtându-l! Sper că și atunci o să-mi mai vină…

Un fel de review cu amintiri...

Când eram mic trebuia să dau cu aspiratorul în fiecare sâmbătă și abia așteptam să termin, ca să pot să ies afară la joacă. Nu exista să “posodesc încălţat” în casă mai ales după ce aspiram. Astăzi mi-a intrat în reflex că, dacă intru încălţat să îmi achit fapta rea cu o altă faptă bună. Și dacă tot am descoperit o plăcere în a da cu aspiratorul, de ce să nu o folosesc ca parte de încălzire pentru antrenament? Sincer, am ajuns să aspir întreaga casă, chiar și salteaua și canapelele pentru că primisem peria asta cu tehnologie UV de la Electrolux (elimină 99,9% din bacterii si alergeni). Nu m-am putut stăpâni, știţi ce zic… M-a luat valul dar, pot spune că am făcut o încălzire pe cinste, nu? Voiam să vă mai zic și de codul de reducere “adinartea20” la toate aspiratoarele verticale participante de pe site-ul Electrolux.ro și in cazul in care doriţi să vă achiziţionaţi un prieten pentru… “încălzire”. Enjoy each moment!

Adrian Nartea testează Plancha Grill

Eu sunt un bucătar talentat! Bine, puțin fără experienţă și fără prea multe dish-uri la activ dar, pot să zic că sunt născut talent și sper să nu mor speranţă. Dar, când vine vorba de a face niște surprize gastronomice, îmi place să cred că am reușit de câteva ori și chiar cred că și de data asta. Dacă soţia vrea grătar păi atunci, indiferent de locul și anotimpul în care ne aflăm, facem grătar! Și da am avut noroc și cu Plancha Grill care m-a ajutat foarte mult să îi pregătesc soţiei un grătar chiar la noi în bucătărie. Să îmi spuneţi dacă vă place bucătarul din video! Mulțumesc, Electrolux

Am decis să mai luăm un purificator de aer

Introducerea este un pamflet, continuarea este realitatea... Cu toţii avem dușmani care mai de care. Unii cu pistoale alţii cu microbi, viruși și așa mai departe… De ce să nu ne asigurăm o protecţie, de orice fel? Noi am decis să mai punem un purificator la etaj, pe lângă cel de jos. Pentru că e util, pentru că arată într-un mare fel și pentru că mai are și opţiunea de a-i schimba culoarea. Noi am ales roz, în caz că îl vrea Mara la ea în cameră. El e Well A7 de la Electrolux. Repet, introducerea e un pamflet, continuatea e realitate. Daţi-vă cu parerea despre video dar și despre produsele lor, un review e recompensat, după cum aţi vazut!

Un stil de viaţă responsabil

Recunosc că a trebuit să renovăm întreaga baie pentru ele, dar a meritat. De când s-au instalat la noi în casă, fac treabă excelentă, au grijă de hainele noastre să le purtăm cât mai mult și în stare cât mai bună, au grijă să nu consume în exces apă și detergent și să fie cât se poate de discrete… și parcă și zâmbesc când au “gurile” pline… Mulţumim, doamnelor!

Un an cu Pure Q9

„De la început, ne-a plăcut foarte mult cum arată, pentru că are un design unic, premiat. După care l-am îndrăgit pentru că ne plăcea că era și este silenţios și mai ales că aspiră ușor toate suprafeţele. Luminiţele alea m-au dus tot timpul cu gândul la mașinuţele teleghidate care aveau faruri, lucru foarte rar în copilăria mea. S-au dovedit foarte utile pentru a mă asigura că am curăţat în întregime podeaua. Una peste alta, îl avem de un an in casă și îl apreciem din ce în ce mai mult, mai ales că îi place si Petrei. Multumim, @Electrolux!”

Ajutorul de nădejde din bucătărie

Eu și spălatul vaselor suntem două lumi paralele. Când este neapărată nevoie să ne întâlnim apar cioburi și umezeală în toată bucătăria. Mașina de spălat vase Electrolux a venit ca un remediu excelent la acest fenomen. Pe lângă faptul că scutește întâlnirea dintre aceste două lumi, ne salvează pe toţi, dar mai ales pe Alina de la timpul petrecut în bucătărie. Este minunată, cel mai util prieten cu implicare directă și substanţială în bunul trai de zi cu zi. Cu programele ei, cu toate dotările ei deștepte… ia, uită-te în filmuleţ și dă-ţi cu părerea!” - Adrian Nartea

Maşina de spălat rufe, din nou în prim plan!

„Vara, vacanţa și căldura sunt motivele pentru care noi, în perioada asta, nu prea stăm pe acasă și ne aglomerăm cu tot felul de excursii și plecări. Tocmai de asta, când a trebuit să schimbăm și să refacem valizele de la mare la munte și apoi la altă mare, am forţat puţin nota la mașina de spălat. Într-adevăr, Alina a spălat în timp record 5 mașini și eu am simţit nevoia să mă laud cu asta, pentru că era timpul pentru un alt review, dar și pentru ca tehnologiile pe care le are aceasta mașina de spălat chiar merită.
Deci, un alt review atipic, de vacanţă, alături de Mara, Petra si Alina! Enjoy!
Mulţumesc @Electrolux!”

Cu aspiratorul în vacanţă în Grecia

Adrian Nartea și aspiratorul lui Pure Q9 sunt de nedespărţit...la propriu. Află de ce a plecat cu aspiratorul în vacanţă în Grecia și cine este ajutorul lui de bază când vine vorba de curăţenie.

Mașina de spălat PerfectCare testată de Adrian Nartea

„Familia este ca o echipă și atunci când unul din membrii echipei nu și-a îndeplinit atribuţiile, poate cere ajutorul celorlalţi. De data asta, eu le-am cerut ajutorul Marei pentru dibăcie si șarm și mașinii de spălat rufe Electrolux pentru tehnologie și inovaţie. Noroc că suntem interconectaţi și am putut comunica de la distanţă, iar mașina de spălat rufe are multe funcţii utile, pe care le veţi vedea în acest review pe care l-am făcut. Știţi că eu lunar fac câte un review personal, pentru a vă spune cum mi se par produsele Electrolux.
Până la urma, cu ajutorul echipei, m-am descurcat, nu a trebuit decât să trag puţin de timp. Mulţumesc Mara și mulţumesc mașinii de spălat Electrolux pentru ajutor! Repet, dacă soţia e fericită, toată echipa/familia e fericită și victorioasă.”

Uscătorul PerfectCare testat de Adrian Nartea

„O dată pe lună sau la o perioadă de timp eu mai fac câte un Review. Este o părere personală bazată pe propria experienţă cu produsele Electrolux. Acum a venit rândul uscătorului de rufe și vă daţi seama că eu nu prea știam cu ce se mănâncă spălatul și uscatul rufelor. Deci nu prea știam ce să spun eu, doar mă bucuram de faptul că nu mai există altarul de uscat și călcat rufe în casă. Ulterior am aflat de SensiCare, de Programul cu Aburi care este un atribut unic la categoria asta de produse, de programele speciale și multe altele... de aceea am făcut review-ul ăsta haios, pentru că, chiar merită și pentru că Alina este fericită și dacă ea este fericită noi toţi suntem fericiţi. Mulţumesc Electrolux, mai aflat și una alta și mă bucur foarte mult!” - Adrian Nartea 

Pure Q9 testat de Adrian Nartea

„Alina spunea tot timpul că doarme iepurește și că se trezește la orice fel de zgomot. Eu, în schimb, am pus pariu că mă pot strecura noaptea la bucătărie, fără ca ea să se trezească. Planul s-a complicat puţin, după cum se poate observa în video, şi puteam să pierd pariul. Totuși, am reușit! Am câștigat pariul, sâc, Alina!
Bine, recunosc și că aspiratorul este silenţios, ușor manevrabil și când ești somnoros, iar cu luminiţele lui chiar vezi orice fir de praf, oriunde ar fi ascuns.
Mulţumesc Pure Q9 că m-ai ajutat să câștig pariul!
Îmi pare rău, Brioche că ți-am aspirat snack-ul!”

Pure A9 testat de Adrian Nartea

Da, este adevărat, nu am mai făcut un review de ceva vreme și am promis că, din când în când, voi mai veni cu niște păreri. Acum a sosit vremea să vă împărtășesc niște păreri despre un prieten silențios, la locul lui și foarte discret care a intrat in casa noastră acum patru luni. Și-a făcut treaba foarte bine, nu a vrut și nu vrea nici un fel de recompensă. [...] [P]urificatorul Pure A9 de la Electrolux [...] a avut grijă ca aerul pe care noi îl respirăm în casă să fie mai pur, mai curat. Iată câteva gânduri împărtășite printre renovări, scutece, joacă și zâmbete.” - Adrian Nartea