În seria „Testat de Adrian Nartea”, îndrăgitul actor s-a alăturat Electrolux pentru a împărtăși experienţa lui cu produsele Electrolux. Urmărește mai jos gândurile și observaţiile lui despre cum au performat produsele folosite.

Maşina de spălat rufe, din nou în prim plan!

„Vara, vacanţa și căldura sunt motivele pentru care noi, în perioada asta, nu prea stăm pe acasă și ne aglomerăm cu tot felul de excursii și plecări. Tocmai de asta, când a trebuit să schimbăm și să refacem valizele de la mare la munte și apoi la altă mare, am forţat puţin nota la mașina de spălat. Într-adevăr, Alina a spălat în timp record 5 mașini și eu am simţit nevoia să mă laud cu asta, pentru că era timpul pentru un alt review, dar și pentru ca tehnologiile pe care le are aceasta mașina de spălat chiar merită.
Deci, un alt review atipic, de vacanţă, alături de Mara, Petra si Alina! Enjoy!
Mulţumesc @Electrolux!”

Descoperă promoţia 10 ani garanţie Motor Inverter

Cu aspiratorul în vacanţă în Grecia

Adrian Nartea și aspiratorul lui Pure Q9 sunt de nedespărţit...la propriu. Află de ce a plecat cu aspiratorul în vacanţă în Grecia și cine este ajutorul lui de bază când vine vorba de curăţenie.

Mașina de spălat PerfectCare testată de Adrian Nartea

„Familia este ca o echipă și atunci când unul din membrii echipei nu și-a îndeplinit atribuţiile, poate cere ajutorul celorlalţi. De data asta, eu le-am cerut ajutorul Marei pentru dibăcie si șarm și mașinii de spălat rufe Electrolux pentru tehnologie și inovaţie. Noroc că suntem interconectaţi și am putut comunica de la distanţă, iar mașina de spălat rufe are multe funcţii utile, pe care le veţi vedea în acest review pe care l-am făcut. Știţi că eu lunar fac câte un review personal, pentru a vă spune cum mi se par produsele Electrolux.
Până la urma, cu ajutorul echipei, m-am descurcat, nu a trebuit decât să trag puţin de timp. Mulţumesc Mara și mulţumesc mașinii de spălat Electrolux pentru ajutor! Repet, dacă soţia e fericită, toată echipa/familia e fericită și victorioasă.”

Află cum poţi face lucrurile să dureze mai mult cu PerfectCare

Uscătorul PerfectCare testat de Adrian Nartea

„O dată pe lună sau la o perioadă de timp eu mai fac câte un Review. Este o părere personală bazată pe propria experienţă cu produsele Electrolux. Acum a venit rândul uscătorului de rufe și vă daţi seama că eu nu prea știam cu ce se mănâncă spălatul și uscatul rufelor. Deci nu prea știam ce să spun eu, doar mă bucuram de faptul că nu mai există altarul de uscat și călcat rufe în casă. Ulterior am aflat de SensiCare, de Programul cu Aburi care este un atribut unic la categoria asta de produse, de programele speciale și multe altele... de aceea am făcut review-ul ăsta haios, pentru că, chiar merită și pentru că Alina este fericită și dacă ea este fericită noi toţi suntem fericiţi. Mulţumesc Electrolux, mai aflat și una alta și mă bucur foarte mult!” - Adrian Nartea 

Descoperă uscătoarele PerfectCare

Pure Q9 testat de Adrian Nartea

„Alina spunea tot timpul că doarme iepurește și că se trezește la orice fel de zgomot. Eu, în schimb, am pus pariu că mă pot strecura noaptea la bucătărie, fără ca ea să se trezească. Planul s-a complicat puţin, după cum se poate observa în video, şi puteam să pierd pariul. Totuși, am reușit! Am câștigat pariul, sâc, Alina!
Bine, recunosc și că aspiratorul este silenţios, ușor manevrabil și când ești somnoros, iar cu luminiţele lui chiar vezi orice fir de praf, oriunde ar fi ascuns.
Mulţumesc Pure Q9 că m-ai ajutat să câștig pariul!
Îmi pare rău, Brioche că ți-am aspirat snack-ul!”

Descoperă Pure Q9

Pure A9 testat de Adrian Nartea

Da, este adevărat, nu am mai făcut un review de ceva vreme și am promis că, din când în când, voi mai veni cu niște păreri. Acum a sosit vremea să vă împărtășesc niște păreri despre un prieten silențios, la locul lui și foarte discret care a intrat in casa noastră acum patru luni. Și-a făcut treaba foarte bine, nu a vrut și nu vrea nici un fel de recompensă. [...] [P]urificatorul Pure A9 de la Electrolux [...] a avut grijă ca aerul pe care noi îl respirăm în casă să fie mai pur, mai curat. Iată câteva gânduri împărtășite printre renovări, scutece, joacă și zâmbete.” - Adrian Nartea 

Descoperă Pure A9