Preţuri de sărbători pentru cadouri atractive

 

Promoţie valabilă doar pe www.electrolux.ro pentru aspiratoare și electrocasnice mici (o selecţie de produse),

în perioada 1 - 20 Decembrie 2022, în limita stocului disponibil.

Promoţia nu se cumulează cu alte oferte sau vouchere.

Vezi selecţia de produse

Prepară zilnic reţete delicioase cu tehnologia TruFlow®. Mixerul vertical Create 4 îți oferă putere, confort și rezultate excepţionale. Un ajutor esenţial în orice bucătărie.
Savurează preparate crocante și gustoase, prăjite folosind puţin ulei sau chiar deloc. Friteuza cu aer cald versatilă Create 5 permite prăjirea, gătirea la grătar, frigerea și chiar coacerea.
De la pâine la negrese și multe altele, robotul de bucătărie Create 5 te ajută să obţii produse de patiserie delicioase de fiecare dată. Acţiunea sa de mixare planetară și motorul puternic au drept rezultat o coacere corectă și consecventă, de fiecare dată.
Poţi să te bazezi pe robotul de bucătărie Assistent™ şi vei obţine rezultate excepţionale de fiecare dată când pregătești o prăjitură delicioasă, baţi albuşul pentru bezea sau prepari aluatul pentru o pâine proaspătă. Acest mixer multifunţional este realizat în întregime din metal şi îţi va fi alături pentru mulţi ani de acum încolo.
Mixerul cu bol Love your Day îţi oferă accesoriile esenţiale prin care poţi transforma ingrediente proaspete în preparate proaspăt coapte. Toate făcute în casă.
Poţi să ai încredere că hainele tale arată întotdeauna impecabil. Cu ajutorul sistemului de încălzire rapidă și a distribuţiei uniforme a aburului, îţi poţi netezi hainele mai rapid și ușor.
Cu tehnologie ciclonică inovatoare și design ergonomic, aspiratorul fără sac Clean 600 combină performanţa înaltă cu golirea ușoară și rapidă a recipientului.
Tehnologia Cyclonic asigură o performanţă optimă pe durata aspirării, chiar și atunci când recipientul se umple, menţinând până la 99% din performanţa iniţială pe măsură ce recipientul se umple. *Conform cu IEC 62885-2 ediţia 1.0: 5.1, 5.7 și 5.9, la putere maximă.
Descoperă un aspirator puternic și versatil, conceput pentru stilul actual de viaţă. Poţi aspira temeinic întreaga locuinţă dintr-o singură încărcare a acumulatorului sau elimina rapid murdăria ocazională, indiferent de suprafaţa de aspirare.
Funcţia Quick Release face manipularea aspiratorului mai ușoară. Cu o singură atingere a unui buton poţi detașa cu ușurinţă unitatea portabilă, folosind o singură mână.
Unitatea de mână este concepută pentru a reduce la maximum zgomotul, combinând designul optimizat al fluxului de aer cu evacuarea amortizată. ² Designul aspiratorului de mână reduce nivelul zgomotului generat la jumătate. Reducere de 3 dB (A) comparativ cu modele convenţionale de aspiratoare de mână, cum ar fi ERGORAPIDO ®, măsurată conform ISO 3743.
Performanţa ridicată pe durata întregii aspirări, chiar și atunci când recipientul de praf este aproape plin* *Măsurat cu recipientul de praf încărcat cu praf DMT (test standard), conform IEC 5.1, 5.7 si 5.9, la putere maximă.
Cu o unitate portabilă accesibilă cu ușurinţă și accesorii încorporate, aspiratorul fără fir Well Q6 permite trecerea rapidă de la podea la acele zone greu de aspirat și înapoi.
Designul ergonomic al aspiratorului Well Q6 cu mâner comod și distribuţie uniformă a greutăţii transformă aspiratul podelei într-o activitate mai confortabilă. Mânerul unităţii portabile asigură o curăţare fără efort a mobilei și a zonelor de la înălţime.
Aspiratorul Rapido Lithium a fost special conceput să fie ajutorul tău oricând, oriunde. Datorită bateriei reîncărcabile pe bază de litiu, Lithium TurboPower, poţi aspira mai mult timp cu putere sporită. Bateria se reîncarcă în doar 4 ore.