PROMOŢIE

PROMOŢIE

Sacii s-bag® și filtrele s-filter® Electrolux captează până la 99,99%* dintre cele mai mici particule de până la 0,3 microni, pentru un aer mai sănătos în casa ta.

 

Cumpără în perioada 1 noiembrie 2020 - 15 decembrie 2020 un sac sau un filtru pentru aspirator marca Electrolux aflat în promoţie, urmează instrucţiunile de mai jos pentru a te înregistra în promoţie și poţi câştiga, prin tragere la sorţi, unul dintre cele 3 purificatoare Electrolux Flow A3.

Tragerea la sorţi va avea loc în data de 17 decembrie 2020, iar fiecare câștigător va fi contactat de Agenţie. În urma validării, anunţul câștigătorilor va fi făcut pe această pagină.

 

*Când sunt utilizate împreună cu s-filter® Allergy Plus și s-bag® Anti-Allergy. Verificat pe Pure D9 și UltraSilencer în conformitate cu normele EN60312-1:2017 și 5.11.73

 

Anunţ câștigători

În urma tragerii la sorţi din data de 17.12.2020, cei trei câștigători au fost validaţi, iar purificatoarele Flow A3 au fost trimise la adresele furnizate de aceștia. Felicitări!

Octavian Puiu
Sofron Adina
Zota Ionela Valentina

Detalii promoţie

 • Perioada promoţiei

  1 noiembrie - 15 decembrie 2020

  Orice achiziţie efectuată înainte de 1 noiembrie 2020 sau după 15 decembrie 2020 nu va fi luată în considerare. 

 • Înregistrare în promoţie

  Trimite un mesaj SMS la numărul 1846* cu textul „ELX” sau „elx” sau „Elx”, însoţit de numărul corect și complet al facturii fiscale sau bonului fiscal în baza căreia/căruia ai achiziţionat sacii sau filtrul pentru aspirator.

  *număr cu tarif normal, valabil în reţelele de telefonie mobilă Vodafone, Orange, Digi și Telekom.

 • Listă produse

  Verifică mai jos lista de produse participante în promoţie.

Purificator compact, intuitiv și eficient

Purificatorul Electrolux Flow A3 captează microparticulele de praf (cum ar fi PM 2,5) mirosurile (cum ar fi acetaldehida) și substanţele nocive prezente în aer (de ex. formaldehida) și te anunţă în 2 trepte de alertă când este necesară înlocuirea filtrului. Evacuarea în spirală creează un vortex care distribuie discret și uniform aerul curat în cameră, cu o acoperire de până la 16m2 (conform US AHAM) și un flux de aer (CADR) de 180m3/h.

Produse participante în promoţie

Saci aspirator

Filtre aspirator