Ingrediente
rasol de vită „ossobuco” - 4buc
ceapă - 2 buc
sfeclă - 1 buc
morcovi - 2 buc
ţelină - 1 buc
păstârnac - 2 buc
usturoi - 2 căţei
cimbru
foi de dafin
sos de roșii - 200ml
vin alb - 150ml
Mod de preparare
1. Începem cu legumele, pe care trebuie să le curăţăm și să le tăiem în bucăţi mari. Punem legumele în punga specială pentru vidat, sosul de roșii și vinul alb, adăugăm rasolul și îl vidam. Videază pe putere de absorbţie la nivelul 2 și sigilare la nivelul 3.
2. Setează cuptorul pe funcția SousVide la 70° C și lasă-l să se gătească peste noapte.
3. Desfă pungile și pune la redus sosul obţinut împreună cu câteva cuburi de unt. Se fierbe orezul, iar imediat ce este fiert se adaugă puţin unt pentru cremozitate. Apoi, sare și piper.
4. Montează într-o farfurie orezul, sosul, legumele și un rasol per porţie!
Spor la gătit și poftă bună!
Produse recomandate de Chef Florin:
Chef Florin powered by Electrolux
Descoperă produsele Electrolux recomandate de Chef Florin Dumitrescu și rețetele video special create în seria Chef Florin powered by Electrolux.