Cum sa speli hainele din denim

O pereche frumoasa de blugi e mai mult decat un articol esential in garderoba ta - este o adevarata investitie. Iar daca il ingrijesti inteligent, denimul va arata din ce in ce mai bine, purtare dupa purtare. 

 • blugi albastri
  1
  Cum speli hainele din denim, fara transfer de culoare

  Spala separat blugii de haine albe sau colorate, deoarece este posibil sa se transfere culoarea. Foloseste, in schimb, programul special pentru toate articolele din denim.

 • eticheta
  2
  Spala hainele noi din denim - citeste eticheta

  Unii producatori recomanda sa speli perechea noua de blugi prima oara la mana: intoarce blugii pe dos, toarna putin detergent lichid in apa si lasa-i sa stea la inmuiat timp de 45 de minute, intorcandu-i ocazional, cu grija. Apoi clateste-i bine cu apa rece si intinde-i la uscat. 

 • sertar detergent
  3
  Detergent pentru denim

  Spala blugii preferati cu detergentul potrivit. Vei gasi mai multe tipuri de detergenti pentru hainele colorate. Detergentii lichizi sau capsulele cu detergent se impaca cel mai bine cu denimul, deoarece sunt mult mai delicate cu culorile.

Spala si ingrijeste denimul

Sistemul UltraCare ingrijeste hainele din denim, in timp ce le curata. Spre deosebire de alte masini de spalat rufe care amesteca detergentul si balsamul in cuva, sistemul UltraCare le dizolva in prealabil in apa inainte sa ajunga la haine, pentru o spalare mai blanda, dar profunda.

Articole recomandate

 • CUM SA SPELI HAINELE DIN FLEECE
 • CUM SA SPELI GECILE CU PUF
 • CUM SA SPELI LANA