Cum sa speli hainele sportive

Foloseste un program pentru articole sportive, deoarece este special conceput pentru materialele delicate si asigura o curatare adecvata. Nu uita sa folosesti detergentul potrivit - unul special formulat pentru pete dificile si indepartarea mirosurilor. 

 • pata albastra
  1
  Indepartarea petelor de transpiratie

  Tricourile din bumbac absorb cel mai mult umiditatea, astfel ca au nevoie de mai multa atentie si ingrijire. Intoarce-le pe dos si toarna detergent lichid in zonele de la subrat. Lasa-le la inmuiat timp de 30 de minute, apoi spala-le la cea mai mare temperatura indicata pe eticheta.

 • program selectat
  2
  Program articole sportive

  Foloseste programul pentru articole sportive atat la spalare, cat si la uscare*. Daca masina ta de spalat rufe sau uscatorul tau nu au disponibil un program pentru articole sportive, programul pentru haine sintetice este foarte similar - selecteaza in plus clatire suplimentara, daca hainele sunt foarte murdare. La uscare, separa hainele din bumbac de cele sintetice, deoarece absorb diferit umiditatea. 

  *Disponibil doar la anumite modele

 • Geanta de sala
  3
  Cum sa-ti mentii geanta de sala cat mai proaspata

  Improspateaza-ti geanta de sala intre antrenamente. Lasa cateva servetele de uscator inauntru pentru un parfum proaspat si senzatie de curat. Nu lasa niciodata in geanta hainele purtate la antrenament - scoate-le imediat ce ajungi inapoi acasa, chiar daca vrei sa le speli mai tarziu. 

Spala si ingrijeste hainele sportive

Sistemul UltraCare ingrijeste imbracamintea sportiva, in timp ce le curata. Spre deosebire de alte masini de spalat rufe care amesteca detergentul si balsamul in cuva, sistemul UltraCare le dizolva in prealabil in apa inainte sa ajunga la haine, pentru o spalare mai blanda, dar profunda.

Articole recomandate

 • CUM SA SPELI ARTICOLELE DIN DENIM
 • CUM SA MENTII IMPERMEABILITATEA HAINELOR DE EXTERIOR
 • O masina de spalat ca noua, in doar 3 pasi

  O masina de spalat ca noua, in doar 3 pasi

  Textile moi si culori vii - multumita masinii tale de spalat rufe. Ingrijeste-te de ea si mentine-o in cea mai buna stare in doar 3 pasi simpli.