.

Electrolux & Horeca School

Renumitul Pastry Chef Diego Lozano sustine la Horeca School un nou curs de specializare in arta cofetariei, in perioada 15 - 17 noiembrie. 

Diego Lozano

  

Unul dintre cei mai cunoscuti cofetari si ciocolatieri ai lumii, Pastry Chef-ul brazilian, Diego Lozano, va sustine in perioada 15 – 17 noiembrie, la Horeca School, un program complex despre tendintele in cofetaria moderna. Prezent pentru a doua oara in Bucuresti, Chef Diego Lozano se adreseaza cofetarilor cu experienta care vor sa isi îmbunatateasca tehnica si sa experimenteze noi retete. pregatite sub atenta lui indrumare.

 

Chef Diego Lozano va include in tematica cursului retete surprinzatoare cu ingrediente speciale, 100% naturale, precum Grumixama, un fruct specific Braziliei, celebrele bomboane Brigadeirom sau fructele exotice cupuacu. Pe langa aromele exotice, cursantii vor experimenta si gusturile clasice ale miezului de nuca si cafelei, alaturi de aroma delicata de caise, zmeura sau sfecla rosie pe un strat crocant cu susan, intr-o varietate de retete ce fac parte din tematica cursului.

VERY BRAZILIAN Pastry Art Master Class este programul semnat de Chef Diego Lozano, ce va cuprinde 15 retete, special selectate pentru a oferi diversitate in tehnicile culinare aplicate in curs. De la aluatul oparit si glazuri oglinda, la creme aerate si combinatii de texturi, chef Diego Lozano va aduce specificul brazilian al cofetariei moderne la Horeca School.

“Colaborarea cu specialisti ai artei culinare, recunoscuti la nivel international pentru rezultatele lor, este unul dintre pilonii prin care Electrolux a contribuit de-a lungul timpului la cresterea calitatii culinare. Ne bucuram sa fim parteneri ai initiativei Horeca School si sa sprijinim un demers de specializare a pasionatilor de cofetarie, cu unul dintre cei mai renumiti Pastry Chef din lume.” a declarat Carmen Georgescu, Marketing and Communication Manager Electrolux Romania.