.
Electrolux & Horeca School
Renumitul Pastry Chef Diego Lozano sustine la Horeca School un nou curs de specializare in arta cofetariei, in perioada 15 - 17 noiembrie.
Unul dintre cei mai cunoscuti cofetari si ciocolatieri ai lumii, Pastry Chef-ul brazilian, Diego Lozano, va sustine in perioada 15 – 17 noiembrie, la Horeca School, un program complex despre tendintele in cofetaria moderna. Prezent pentru a doua oara in Bucuresti, Chef Diego Lozano se adreseaza cofetarilor cu experienta care vor sa isi îmbunatateasca tehnica si sa experimenteze noi retete. pregatite sub atenta lui indrumare.
Chef Diego Lozano va include in tematica cursului retete surprinzatoare cu ingrediente speciale, 100% naturale, precum Grumixama, un fruct specific Braziliei, celebrele bomboane Brigadeirom sau fructele exotice cupuacu. Pe langa aromele exotice, cursantii vor experimenta si gusturile clasice ale miezului de nuca si cafelei, alaturi de aroma delicata de caise, zmeura sau sfecla rosie pe un strat crocant cu susan, intr-o varietate de retete ce fac parte din tematica cursului.