.

.

Sustinem pasiunea pentru gatit, impreuna cu Horeca School

Traditia noastra in sustinerea pasiunii pentru gatit continua cu un nou proiect de dezvoltare a aptitudinilor culinare, desfasurat de Centrul Romano-Belgian de formare profesionala si orientare in cariera, Horeca School.

Horeca School este locul unde cei care isi doresc sa aiba o cariera in domeniul ospitalitatii sau sa isi perfectioneze tehnicile culinare, beneficiaza de metode moderne de predare, cu un mix echilibrat de cunostinte teoretice si practice sustinute de unii dintre cei mai cunoscuti Chefi din Romania, cu ajutorul echipamentelor performante Electrolux. Mai mult decat atat, toti participantii beneficiaza de o diploma recunoscuta nu doar pe plan national, ci si in toate tarile membre ale Uniunii Europene.

De aceea, aparatura Electrolux completeaza experienta culinara a cursantilor si transforma orele de curs, in momente delicioase in care isi vor redescoperi pasiunea pentru arta culinara cu fiecare preparat pregatit. Concepute special pentru a usura munca in bucatarie si pentru a obtine rezultate demne de bucatariile de top, electrocasnicele Electrolux sunt sprijinul cursantilor pe tot parcursul training-urilor.

olguta iliescu demonstreaza o reteta

 

Va incurajam sa va explorati pasiunea pentru gastronomie, la Horeca School, si sa descoperim impreuna cum ne putem face viata mai delicioasa, cu cateva retete semnate de Electrolux si scoala de cooking. 

Retete Electrolux & Horeca School

 

Pentru mai multe detalii despre cursurile Horeca School, puteti accesa website-ul oficial sau pagina de Facebook. De asemenea, pentru a fi la curent cu cele mai noi creatii culinare Electrolux & Horeca School, va sfatuim sa vizitati pagina de Facebook Electrolux si sa va abonati la newsletter-ul Electrolux.