Cumpără în perioada 1 septembrie - 31 octombrie 2020 o plită cu inducţie și un cuptor Electrolux aflate în promoţie, înregistrează achiziţia la link-ul din această pagină și primești cadou un gratar Plancha Grill.

Detalii campanie

Act adiţional 2

Termenul de livrare a Plancha Grill s-a modificat prin actul adiţional #2 de la 20 de zile lucrătoare de la validarea înregistrării de către Electrolux la 70 de zile lucrătoare de către Electrolux.

 • Perioada campaniei

  1 septembrie - 31 octombrie 2020

  Orice achiziţie efectuată înainte de 1 septembrie 2020 sau după 31 octombrie 2020 nu va fi luată în considerare. 

 • Înregistrare online

  Data limită:  10 noiembrie 2020

  Pentru a înregistra produsele online, trebuie să încarci o copie a facturilor/bonurilor fiscale care dovedesc achiziţia produselor în perioada campaniei, împreună cu fotografiile plăcuţelor de identificare ale produselor.

 • Listă produse

  Verifică lista de produse participante în campanie.

Savurează un grătar pe gustul tău cu Plancha Grill, oricând ţi-e poftă

Compatibil atât cu plitele cu inducţie, cât și cu cele pe gaz, grătarul Plancha îţi permite să savurezi fripturi suculente și legume delicioase oricând ai poftă în timpul anului. Suprafaţa neaderentă asigură o gătire rapidă și uniformă, iar preparatele sunt mult mai sănătoase, datorită faptului că nu ai nevoie de ulei. În plus, grătarul este și foarte ușor de curăţat.

Tacos cu vită la grătarul Plancha Grill

Urmărește reţeta video și află cum poţi prepara tacos cu vită la grătarul Plancha Grill. 

Descoperă cum poţi găti preparate impresionante cu accesoriile și ustensilele potrivite. Abonează-te la newsletter-ul lunar Electrolux și descarcă gratuit cartea cu reţete inedite prin care îţi poţi impresiona familia și prietenii.