Abur în bucate

 

Coacerea este o limbă universală. O felie de pâine proaspăt scoasă din cuptor poate fi cel mai bun mod de a spune „bună dimineața”. Iar prăjitura cu brânză le arată celor dragi că vă pasă. Cu puțin abur, coacerea chiar devine o joacă de copii. Aşadar, aveţi toate motivele să înveseliți ziua cuiva cu #aburinbucate!


Copii care coc la brutăria mobilă Electrolux Coaceți pentru cineva

#aburinbucate

O plăcintă cu brânză gătită într-un cuptor cu abur

Perfecţiune folosind
căldura convenţională & aburul

Puteţi apăsa butonul care adaugă abur în primele 15 minute pentru a ajuta aluatul să crească şi să menţină interiorul uşor şi pufos. În continuare, căldura convenţională asigură o culoare ispititoare şi o crustă crocantă ideală. Preparatele dumneavoasră vor fi cu siguranţă un succes!

Cuptorul multifuncţional cu PlusSteam
Cuptoarele PlusSteam

Având la dispoziție cantitatea adecvată de abur prin simpla atingere a unui buton, veţi obţine produse de patiserie la fel de aspectuoase şi gustoase ca cele de cumpărat.

Începeţi să coaceţi

În culisele brutăriei noastre temporare, am testat cuptorul nostru PlusSteam. Pe bucătarul șef patiser Gustaf Mabrouk l-am pus față în față cu tinerii noștri brutari. Cu o diferență: copiii au avut aburul de partea lor, însă nu și Gustaf. Aflați cum au evoluat cele două echipe în această confruntare directă și cum aburul poate face o diferență enormă în ceea ce privește rezultatele.

Un lot cu franzele de pâine rustică coapte cu ajutorul aburului

Rezultate extraordinare

Brutăriile profesionale folosesc aburul pentru rezultate uimitoare, iar acum, și dvs. puteți avea rezultatele brutăriilor, chiar la dvs. acasă. Cuptoarele cu abur vă oferă tot ceea ce oferă un cuptor obișnuit, însă cu beneficiul suplimentar al aburului. Aceasă funcţie va îmbunătăți calitatea tuturor preparatelor, de la friptura de miel și preparatele delicate din pește, la pâine și alte produse de patiserie. Astfel, fiecare masă pe care o pregătiți va avea un gust mai bun ca niciodată.