Faceţi o impresie bună

Faceţi ca fiecare moment să fie special

Oferiţi-le oaspeților dumneavoastră mai mult decât nişte preparate delicioase - faceţi o impresie bună. Exploraţi-vă creativitatea cu Electrolux. Îndrăzniți să faceți lucruri neașteptate și să serviți” amintiri de neuitat. 

SoftSpikes

Fixează în siguranță paharele delicate.

Daţi strălucire paharelor dumneavoastră

Paharele frumoase şi strălucitoare pot îmbunătăţi decorul unei mese. Din nefericire, acestea sunt de obicei delicate și trebuie spălate de mână. Cu mașinile noastre de spălat vase, scăpaţi de această grijă. Fiecare pahar este îngrijit cu atenție datorită tehnologiei SoftSpikes. Fiți creativi și oferiți fiecărui oaspete un pahar unic, legați o mică etichetă în jurul piciorului, ca înlocuitor pentru cartonașul care indică așezarea la masă.

Savuraţi preparate neconvenţionale gătite în vid

Invitați-vă prietenii și familia la o petrecere spontană cu preparate gătite în vid. Asigurați o gamă diversă de ingrediente, cum ar fi pește, pui şi legume. Nu uitați de mirodenii şi plante aromatice. Încurajaţi-vă oaspeții să combine aromele și să creeze un preparat personalizat folosind pungile pentru gătire în vid etichetate individual. Condimentați preparatele și savuraţi gusturi noi, încercând combinații neconvenționale de arome.

Cuptorul CombiSteam Pro

Savuraţi arome și texturi noi gătind în vid cu ajutorul cuptorului CombiSteam Pro.

Combinaţii neconvenţionale de arome

 • 1
  Mentă & muștar

  Prospețimea mentei se combină cu aroma picantă a muștarului - o modalitate excelentă de a condimenta carnea de miel.

 • 2
  Rozmarin & coajă de portocală

  Rozmarinul aromatic adoră dulceața cojii de portocală - o modalitate diferită și delicioasă de a condimenta somonul.

 • 3
  Cimbru & scorţişoară

  Aroma scorțișoarei se combină perfect cu cimbrul sălbatic - un condiment excelent pentru carnea de pui.

Preparate cu aspect simplu şi elegant

Uneori, mai puțin înseamnă mai mult. Un tort fără glazură este un desert cel puţin la fel de bun ca unul acoperit cu marțipan. Straturile diferite și vizibile arată texturile și culorile minunate ale ingredientelor din interior. Coaceți la abur pentru un blat mai bine crescut și mai pufos.
Descoperiţi aburul

Deserturi cu glazură de ciocolată

După o masă copioasă, tratați-vă papilele gustative cu această gustare simplă - frunze de mentă învelite în ciocolată congelată. Acestea sunt excelente ca desert de sine stătător sau ca o completare la alte deserturi, cum ar fi înghețată și tort. Este simplu să topiți ciocolata cu căldura delicată a unei plite cu inducție. Bucurați-vă de rezultate profesionale fără a folosi metode complicate, cum ar fi bain marie. Pentru o experiență diferită, vă sugerăm să încercaţi aceeaşi reţetă cu frunze de busuioc, salvie sau flori de lavandă.

 • 1
  Topiţi ciocolata

  Folosiți o plită cu inducție pentru a topi delicat 1/2 de ceașcă de ciocolată neagră, până când aceasta devine fină și omogenă.

 • 2
  Înmuiaţi frunzele de mentă

  Înmuiați frunzele de mentă proaspătă în ciocolata topită, ținându-le de codiţă.

 • 3
  Congelaţi

  Puneți frunzele pe o foaie de copt cerată și daţi-le la congelator până când se întărește ciocolata, circa 30 de minute.