Gătiţi sănătos

Gătiţi preparate simple, gustoase și sănătoase

Grija faţă de ceea ce mâncăm este esenţială pentru îmbunătățirea și protejarea sănătăţii noastre. O alimentaţie echilibrată este cheia pentru o viaţă sănătoasă. Evitaţi ingredientele procesate, gătiţi pentru dumneavoastră şi pentru cei dragi.


Puterea sucurilor naturale

Spre deosebire de sucurile din comerţ, sucurile proaspete din fructe și legume sunt pline de vitamine, minerale și antioxidanți. Savurarea unui suc proaspăt vă poate ajuta să adoptați un mod de alimentație mai sănătos, în special pentru persoanele care nu consumă în mod normal multe fructe și legume. Este startul perfect în orice dimineață sau o gustare delicioasă și nutritivă chiar și pentru cel mai mofturos copil.

Blenderul Powertilt

Datorită înclinării inovatoare a vasului și a lamelor, blenderul Powertilt asigură cele mai bune rezultate de fiecare dată.


Unt de fructe cu coajă lemnoasă - delicios și nutritiv

Untul de fructe cu coajă lemnoasă este consistent și reprezintă o sursă excelentă de proteine. Vă poate ajuta să vă mențineți stabil nivelul de zahăr din sânge, oferindu-vă mai multe energie și ajutându-vă să rezistați mai bine în faţa poftelor alimentare. Treceți de la untul de arahide la untul de migdale sau la cel de caju. De asemenea, vă puteţi folosi creativitatea pentru a crea propriul mix de fructe cu coajă lemnoasă. Pentru aromă, puteţi folosi condimente, cum ar fi scorțișoara. Delicios pe pâine, fructe, legume sau consumat simplu.

Blenderul Powertilt

Înclinarea unică a blenderului păstrează rece conținutul în timpul amestecării - esențial la pasarea fructelor cu coajă lemnoasă care conțin uleiuri termosensibile.


Smoothie-uri în super bol

Smoothie-urile în super bol sunt, după cum o spune şi denumirea, smoothie-uri la bol. Creați orice combinație de fructe, cereale și fructe cu coajă lemnoasă. Spre deosebire de smoothie-urile obişnuite, la fel de delicioase, smoothie-urile în super bol constituie un mic dejun mai consistent.
Vizualizați blenderul Masterpiece

Folosiți aburul pentru conservarea substanţelor nutritive

Legumele constituie o sursă sănătoasă de vitamine și minerale, însă modul în care le gătiți influențează modul în care aceste substanţe nutritive ajung în farfuria dumneavoastră. Ca regulă generală, este bine să limitaţi pe cât posibil durata gătirii, temperatura și cantitatea de lichid. De aceea, aburul este unul din cele mai bune moduri de a găti majoritatea legumelor. Un beneficiu suplimentar al gătitul la abur este păstrarea culorilor - legumele dumneavoastră vor arăta bine și vor fi și gustoase.

Cuptorul CombiSteam Pro

Gătiți cu abur pentru a proteja și îmbunătăți aromele și aspectul alimentelor şi pentru a conserva substanţele nutritive.