Gătiţi cu multă culoare

De la o zi obișnuită, la una magică

Folosiți-vă creativitatea pentru a transforma activitățile obișnuite, de zi cu zi, în amintiri de nepreţuit. Adeseori, când rememorați anumite momente, detaliile devin extrem de importante. Împreună, putem face fiecare zi colorată, magică şi plină de însemnătate.

TwinTech

TwinTech® FrostFree, pentru o prospeţime mai îndelungată a alimentelor.

Prânz la borcan

Folosite până acum pentru a păstra gemurile și murăturile, borcanele şi-au găsit recent un scop complet nou - o versiune stilată pentru adulți a cutiuței cu masa de prânz. Practice și frumoase - borcanele se spală mai ușor decât recipientele din plastic -, acestea sunt mai atente cu mediul și se pot transporta în geantă sau depozita în frigider cu uşurinţă. Datorită aspectului atemporal al borcanelor, până și cea mai simplă salată arată ca o operă de artă atunci când se află în interiorul unui astfel de recipient.

Arome neașteptate

Fiți atenți la ceea ce aruncați atunci când gătiți. Unele persoane cred că resturile pot fi o sursă de arome uimitoare. Încercați să folosiți integral ingredientele cumpărate și deveniți un bucătar care nu aruncă mâncare. Această abordare nu numai că este prietenoasă cu mediul, dar stă şi la baza unor preparate neașteptate și interesante pe care să le împărțiți cu cei dragi.

 • 1
  Gustare din coajă de cartofi

  Coaja cartofilor este adeseori aruncată atunci când gătiți diverse preparate. Vă propunem să o coaceți la cuptor, stropită cu ulei de măsline și puţină sare. Tratați-vă oaspeții cu o gustare delicioasă înainte de cină.

 • 2
  Pesto din frunze de sfeclă

  Frunzele de sfeclă sunt foarte hrănitoare, fiind o sursă excelentă pentru vitaminele A și K. Opăriți-le rapid și amestecați-le cu busuioc, un cățel de usturoi, semințe de pin, ulei de măsline și puţină sare pentru a face un pesto delicios și nepiperat.

 • 3
  Salată cu tulpini de broccoli

  Păstrați tulpinile de broccoli. Acestea sunt la fel de nutritive ca buchețelele plantei. Feliați-le subțire cu un decojitor ascuțit de legume și adăugați-le printre ingredientele salatei preferate.

Gătiţi pentru cei dragi

Cu placa noastră de grătar pentru plite cu inducție, puteți găti preparate uimitoare. Permiteţi-le oaspeților dumneavoastră să-și pună singuri în farfurie mâncarea direct de pe placa fierbinte - o metodă încântătoare de a vă bucura de o masă alături de cei dragi.
Descoperiţi plitele cu inducţie

„Îngheţaţi” anotimpul

Fructele de pădure și ierburile aromatice au cel mai bun gust în timpul sezonului lor. Cu combina frigorifică incorporabilă de la Electrolux, puteți avea propria dumneavoastră piață locală tot timpul anului. Păstraţi aromele, „înghețați” anotimpul și bucurați-vă de fructe de pădure și ierburi aromate sezoniere în orice moment. Dacă aveți un congelator convențional, puteți folosi o tavă de cuburi de gheață pentru a congela ierburi aromate: salvie, rozmarin, cimbru sau oregano în ulei de măsline. Folosiți cuburile congelate pentru a adăuga arome uimitoare oricărui preparat.

Combina frigorifică incorporabilă

Congelați rapid fructe de pădure, ierburi aromatice și alte ingrediente pentru a le menţine delicios de proaspete și perfect conservate.

Covrigei curcubeu

Adăugați culoare dimineților dumneavoastră preparând covrigei curcubeu. Originari din Brooklyn, New York, aceştia au gustul unor covrigi simpli, aşa că pot fi mâncaţi cu orice fel de glazură. Înainte de coacere, covrigeii tradiționali se fierb în apă pentru a obţine un exterior crocant - cu un cuptor cu abur, puteţi obţine fără efort aceeași crustă delicioasă.
Descoperiţi beneficiile aburului