Detalii produs

Aspiratorul Rapido Lithium a fost special conceput să fie ajutorul tău oricând, oriunde. Datorită bateriei reîncărcabile pe bază de litiu, Lithium TurboPower, poţi aspira mai mult timp cu putere sporită. Bateria se reîncarcă în doar 4 ore.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Electrolux - Aspirator de mana - ZB6106WR

Perie Easy Reach™

Uită de pauzele necesare schimbării periilor și accesoriilor pentru a aspira în colţuri și alte locuri greu accesibile, cum ar fi între pernele canapelei, elemenţii radiatoarelor sau sertarele mobilierului din bucătărie. Cu peria specială Easy Reach™ nu mai este nevoie să întrerupi aspiratul.

Electrolux - Aspirator de mana - ZB6106WR

Roţi Soft Steer™ pentru protecţia suprafeţelor delicate

Noile roţi Soft Steer™ protejează atât mobilierul, cât și mâna ta: aspiratorul alunecă ușor pe suprafeţe, fără efort suplimentar din partea ta. Datorită acestor roţi materialele textile nu se blochează în aspirator, iar suprafeţele delicate sunt protejate împotriva zgârieturilor.

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

 

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • A păstra evidența tuturor garanțiilor tale
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone