.

Popover sarat

cu salata si carnaciori

Toppingul este alegerea dumneavoastra! Popover-ul este o baza excelenta pentru orice ingredient extra, de la bacon la oua posate, salata verde sau ciuperci sotate.

Ingrediente

Pentru aluat

3 oua
100g faina alba
1 praf de sare
150g lapte
2 linguri ulei vegetal

Pentru topping

5 carnaciori picanti
Mix salata verde
Rosii cherry, taiate sferturi
Branza feta maruntita
Otet balsamic

1. Pentru aluat, amestecati ouale cu faina si un praf de sare pana obtineti o pasta groasa. Adaugati laptele in fir subtire pentru a subtia aluatul.

2. Turnati uleiul vegetal in tava pe care o veti folosi. Preincalziti cuptorul la 180C cu functia PlusSteam activata si asezati tava in cuptor sa se infierbante uleiul pentru 10-15 minute.

Mic sfat! Vasul folosit poate fi de yena sau puteti folosi o alta tava care nu permite uleiului sa se scurga.

3. Scoateti cu grija tava si turnati aluatul pregatit mai devreme in uleiul incins. Asezati deasupra carnaciorii picanti si dati din nou la cuptor la 180C, cu functia PlusSteam activa, pentru inca 20-30 minute sau pana creste in volum si devine auriu. Lasati la racorit in tava apoi transferati pe un platou.

4. Umpleti cavitatea formata cu salata verde, rosii cherry si branza feta maruntita. Asezonati cu sare si piper si putin otet balsamic. Sa aveti pofta!


popover sarat cu salata si carnaciori picanti

Produse recomandate

Din seria Horeca & Electrolux...